Senior / Serie 2 / Referat 2016

Referat 2016

Hirtshals - SEIF den 29/10
 
Målscore:
 
Bagterp - SEIF den15/10 0-2 (0-1):
 
Målscore: Jeppe Thomsen 2 mål.
 
Oprykning til serie 2
 
Harken - SEIF den 8/10 2 - 4 (2-1):
 
Målscore: Jeppe Thomsen 3 og Stefan Ohrt 1 mål.
 
Tårs/Ugilt - SEIF den 1/10 1 - 2 (1-1):
 
Målscore: Mads og Jeppe Thomsen 

SEIF - Hirtshals den 8/9 3 - 5 (0-3):

Målscore: Niclas Dam, Rasmus Gravesen og Jeppe Thomsen

SEIF -_ Bagterp den 26/8 2 - 1 (1-1):
 
Målscore: Stefan Ohrt og Niclas Dam.
 
SEIF - Harken den 21/8 4 - 2 (1-1):
 
Målscore Jeppe Thomsen 2 mål Kenneth Skov og Niclas Dam 1 mål.
 
SEIF - Tornby den 8/8 4 - 0 (1-0):
 
Målscore: Stefan Ohrt 2 mål, Jeppe Thomsen 1 mål og Nicolaj Bong Pedersen 1 mål
 
 
Efterår 2016:
 
 
Sindal - SEIF den 18/6 1 - 6 (1-2):
 
Målscore: Alex Andersen 3 mål, Jeppe Thomsen, Niclas Dam og Niclas Maajen hver 1 mål.
 
SEIF - FFI den 11/6 3 - 1 (2-1):
 
Målscore: Jeppe Thomsen, Kennet Skov og Frederik Christensen
 
SEIF - Bjergby/A den 4/6 3 - 0 (2-0).
 
Målscore Alex Andersen 2 mål og Mads Thomsen 1 mål.
 
Harken - SEIF den 27/5 3 - 2 (2-2)
 
Målscore Jeppe Thomsen og Niclas Dam
 
SEIF - Ø.Vrå serie 2 LP 1 - 2 (1-1):
 
Målscore Jeppe Thomsen
 
SEIF - Tårs/U den 22/5 2 - 1 (1-1)
 
Målscore: Jeppe Thomsen og Rasmus Gravesen.
 
Vrå/B - SEIF den 17/5 5 - 1 (0-3)
 
Målscore: Alex Andersen
 
SEIF - Tornby den 12/5 3 - 2 (0-1):
 
Målscore :Alex Andersen, Mads Thomsen og Jeppe Thomsen
 
 
Syvsten - SEIF den 10/5 LP 0 - 4 (0-2)
 
Målscore; Alex Andersen og Jeppe Thomsen 2 hver
 
 
SEIF - Sindal den  5/5 6 - 0 (3-0):
 
Målscore. Alex Andersen 3 mål, Jeppe Thomsen 2 mål og Nicolaj Dam et mål.
 
 
FFI - SEIF den 1/5 0 - 4 (0-3)
 
Målscore: Alex Andersen 3 mål og Jeppe Thomsen 1 mål
 
 
Bjergby/Astrup - SEIF 0 - 1 (0-0):
 
Målscore: Kenneth Skov. 
 
 
SEIF - Harken den 17/4 2 - 4 (1-1):
 
Målscore: Dam og Jeppe.
 
 
Tårs/U - SEIF den 9/4 2 - 3 (0-2):
 
Målscore: Dam, Mads og Jeppe.
 
 
 
SEIF - Vrå/B den 7/4 2 - 6 (0-#):
Målscore: Alex Andersen og Jeppe Thomsen
 
Rundens modstander og sidste sæsons nedrykkere fra serie 2, Vrå/Børglum må betragtes som den største favortit til en oprykning i denne pulje.

Og det viste sig også for de gule at blive en hård opgave. Alllerede inden kampstart røg hvepsene ind i den første udfordring, da keeper Beckmann´s lyske ikke ville makke ret.

En meget hurtig beslutning skulle tages, og Anders Buus måtte klæde om ca. 5 min. før kampstart - ikke den bedste opvarmning for ham.

Inden kampstart blev Jeppe Thomsen hyldet for sin førsteholdskamp nr. 150

De hvide fra Vrå lagde ud med et presspil, en tilbageligning til Anders blev presset af en hvid, og desværre ramte vores keeper den hvide angriber i forsøget på at sparke bolden væk, og læderet strøg i kassen 0-1 (4. min)

Efter målet til udeholdet kom de gule godt med i kampen, og havde et par gode muligheder,bl.a Jeppe med en god chance efter et indkast fra Alex, men desværre lige over målet.

I stedet var det udeholdet der igen fik scoret, efter en høj bold der blev losset ind i hvepsenes målfelt, faldt kuglen ned på fødderne af en Vrå spiller, som lidt heldigt fik den sparket ind. 0-2 (35 min.)

Og der skulle kun gå 8 min. mere før de hvide igen fik scoret, og man må sige heldet bestemt ikke tilsmilede de gule, da de stadig var rigtigt godt med spilmæssigt. 0-3 (43 min.)

Herefter en tiltrængt pause, hvor det hele kunne snakkes igennem. Gejsten og troen på et comeback var bestemt tilstede hos hjemmeholdet. Og anden halvleg var blot et minut gammelt, da Steen fra højre side sendte et flot indlæg ind i feltet lige i pandebrasken på Dam, som desværre headede lige i favnen af Vrå keeperen.

De gule manglede det sidste for at få reduceret. Til gengæld var udeholdet ekstrem effektive på deres chancer, og et par min. efter SEIF´s store chance fik de igen måltavlen til at blinke.

Et frispark blev ikke afværget af hvepsene, og Vrå kunne bringe sig foran 0-4 (48 min.)

Til trods for den totale nedtur, var de gule stadig rigtigt godt med i kampen, og i det 55. min kunne de endelig juble en smule, da Ballo blev nedlagt i feltet efter et frispark. - Straffe til SEIF, som Jeppe satte i kassen til 1-4 (55 min.)

20 min senere så vi Vrå´s farlighed for alvor, et godt gennemspillet angreb, resulterede i en flot scoring til 1-5 (75 min.) - og yderligere fem min. senere kunne de score endnu engang til 1-6 (80 min.)

Blot fem min. senere kom så kampens absolut flotteste angreb, og det var heldigvis til hvepsene - et angreb der startede nede fra Kim i venstre back, som spillede ind over midten, og igen ud til Dam, videre til Jeppe på kanten af feltet, som så fandt Alex i løb inde foran målet- et perleangreb der fortjener ros.

En rigtig ØV dag for de gule - da ingenting lykkedes. Vrå havde vel 8 reele skud på mål, hvor de 6 gik i kassen - SEIF havde noget nær det samme - men kun en enkelt ville ind.

Til trods for tennis cifrene, skal de gule have en stor ros, for en heroisk indsats, og en fantastisk vilje - der var ingen sure miner. Vi tabte fortjent til et godt spillende hold der forstod at udnytte deres chancer.
 
Tornby - SEIF den 28/3 1 - 1 (0-1):
 
Målscore : Steen Birkbak
 
Sæsonens første turneringskamp stod for døren, ude mod Tornby IF. Efter nogle svingende præstationer i træningskampene, skulle hvepsene nu til at finde fodsfæste i jagten på point.

Som altid før, er en udekamp i Tornby svær. Og det viste sig også at det indbød til en udfordring. 12-15 sekundmeters blæsevejr, en ujævn knolded bane var nogle af de udfordringer SEIF drengene stod overfor. Men også et stærkt robust Tornby mandskab ventede.

Det viste sig også i de første 45 min. - et lille overtag til hjemmeholdet i blåt, med et par halve chancer, og et godt skud fra kanten af feltet, som Beckmann flot parerede.

Den største chance tilfaldt dog hvepsene, efter blot 15 min. spil fandt Zaghi med en flot stikning til Jeppe, som endte i en friløber, dog med en blå lige i hælene. Jeppe brændte desværre den store chance, måske blev han frustreret over at Tornby forsvareren hev ham i trøjen - endda inde i feltet. Der burde være dømt straffe, samt et rødt kort. Men dommerens fløjte forblev tavs.

I det 35. min bragte hjemmeholdet sig foran, på et noget tvivlsomt straffe - svær at dømme, men det lignede klart at Tornby spilleren sparkede til sig selv i faldtet.

2.halvleg. - Her stod der nærmest SEIF på det hele. Et klart overtag de sidste 45 min., gjorde også at de gule kom til flere gode muligheder. Og i det 55. min. kom forløsningen.

Frispark til SEIF et godt stykke udenfor feltet, Jeppe sendte læderet ind i målfeltet, og efter en del tumult og sparken ind og ud, greb Tornby keeperen bolden "troede han" - for armene sad løst, og Steen kunne pirke bolden i netmaskerne til 1-1 - fuld fortjent.

Herefter var de gule, flere gange, tæt på et føringsmål. Igen en friløber til Jeppe, dog fra en mere spids vinkel, et hjørnespark fra Mads som ramte overliggeren, og et presspil foran Tornby kassen, med flere forsøg. Tornby kom reelt ikke til de helt store chancer i anden halvleg, blot en enkelt, som Beckmann fik afværget.

Et point i Tornby, ville nok være tilfredsstillende inden kampen, men som kampen skred frem, burde SEIF nok ha nappet alle tre point.
 
 
 
SEIF - Flauenskjold den 19/3 1 - 6 (0-1):
 
Målscore Alex Andersen
 
Hørby - SEIF den 12/3 1 - 3 (0-1):
 
Målscore Kenneth Skov 2 mål og Dam 1 mål
 
 
SEIF - Sæby den 5/3 0 - 2 (0-1)
 
 
SEIF Klokkerholm den 27/2 3 - 4 (2-1):
 
Målscore Jeppe Thomsen 2 og Skov 1.
 
 
Bjergby Astrup - SEIF den 20/2 1 - 3 (1-1):
 
Målscore: Jeppe Thomsen 2 mål og selvmål
Strandby-Elling-Nielstrup IF Fodboldafdelingen