Senior / Serie 2 / Referat 2015

Referat 2015

 
Tårs/U - SEIF løedag den 31/10 1 - 2 (0-1):
 
Målscore Sebastian Nielsen og Niclas Møjen
 
 
SEIF - Hirtshals lørdag den 24/6 2 - 1 (2-0):
 
Målscore: NIclas Møjen og Jeppe Thomsen
 
Denne rundes modstander Hirtshals, er vel en af hvepsenes "onde ånde" da vi i foregående opgør ikke har formået at "snørre sækken" til sidst, og hvor de hvide fra vest fik scoringer i overtiden. Det var et af de emner skulle der rettes op på til denne kamp, et andet punkt de unge hvepse kunne have in mente, var at hvis HI tabte deres kamp mod Tornby og de gule vandt deres kamp mod Hirtshals, ja så var der pludselig kun to point op til topholdet fra Hjørring. Under opvarmningen fik undertegnede et lille vink fra Don P., som sædvanligvis sad i Spanien - men følger med overalt rundt lokalbolden, - om at Tornby netop havde slået HI. Det fik de unge hvepse så lige et hint om i omklædningsrummet inden kampstart, for lige at hælde den sidste liter benzin i blodet Inden kampstart skulle en kampjubilar fejres - Rasmus "Balo"Gravesen for sin kamp nr.100 på førsteholdet - i sidste uge blev Emil "Zaghi" Larsen fejret for sin kamp nr.150

1. halvleg

Hvepsene lå godt fra start, og sad på langt det meste af spillet, et par gode chancer blev det da også til, bl.a et tørt langskud fra Zaghi som sneg sig over trekantsammenføjningen, samt et par gode forsøg fra Jeppe og Dam, men godt 20 min. inde i halvlegen slog de små hvepse i front til, superflot opspil Beckmann til Zaghi, Zaghi til Sebbe, Sebbe til Dam, og Dam finder så Møjen foran kassen, super flot mål. 1-0 til SEIF (23 min.) Der skulle kun gå små fem min. før hvepsene igen slog til, Nikolai på højrekanten, finder flot en umarkeret Jeppe i feltet, som præcist hugger den i kassen til 2-0 (27 min.)

2. halvleg

Hirtshals skulle helst have alle tre point med hjem, da de lå i den tunge ende af tabellen. Og de bed også fra sig i halvlegens start, et par gode forsøg, men heldigvis forbi kassen og Beckman. SEIF blev kort før pausen ramt af et gult kort til Dam, så de gule var i undertal, og de hvide forsøgte at lægge pres på hvepsene ved at skubbe en mand mere i front, det blev også til at par løse chancer. Man skulle dog helt hen i det 71 min. før måltavlen skulle reguleres. En høj bold blev sendt afsted til de hvides venstrekant som var rendt i feltet, og i kamp med Zaghi udviklede det sig til at bolden ramte Zaghi´s underarm - Dommer Bjarne Urth´s fløjte hvinede - straffe til de hvide, som sikkert satte bolden i netmaskerne til 1-2 (71 min.) De sidste minutter blev heroiske, det var som om de foregående Hirtshalskampe sad i baghovedet på de gule, men en kanonfight og super indsats af alle mand, gjorde at hvepsene kunne sætte alle tre point på kontoen. Det skal dog siges (og hvorfor ikke) at Hirtshals havde en kæmpe chance de døende sekunder, men heldigvis stod Zaghi inde på stregen og kunne heade bolden ud af feltet. Stor ros til alle på dagens hold, der var ramt af tre afbud, samt halvskadede spillere der måtte udgå i kampens forløb. Gode erstatninger blev heldigvis sat på banen, en debutant på førsteholdet - Peter Hansen, samt veteranen Dennis "Tud" Kampens spiller med 9 stemmer blev fortjent "Balo" der stod som en mur i forsvaret. 
 
 
SEIF - Bjergby/M lørdag den 17/10 3 - 1 (1-1)
 
Målscore: Jeppe Thomsen, Niclas Dam og Nicolaj Christensen
 
Kampen om puljens andenplads skulle stå sit slag i hvepsereden på XL Byg Arena. Dagens modstander fra Bjergby-Astrup har overrasket i denne sæson ved kun at have tabt til netop hvepsene. Så der var lagt op til revance fra de orange, og de kunne med en sejr nærme sig topholdet HI yderligere.

1.halvleg

Bjergby kom bedst fra start, da de havde et forsøg der røg en meter ved siden af. Det var som om de gule ikke havde hørt dommerens fløjte for kampstart. Et par opråb fra spillerne og sidelinjen - om at "nu er kampen i gang" - gjorde at hvepsene vågnede op. Efter fem min. spil - et hårdt pres fra Dam og en kamp om bolden med Bjergby keeperen, hvor hvepsenes hurtige venstrekant nåede bolden først, og kunne prikke den i kassen til 1-0 (5 min.) Der skulle kun gå to min. før kampens flotteste mål blev scoret. De orange satte et flot opspil i gang, og et par meter udenfor feltet blev bolden hamret ind med høj fart, uden chance for Beckmann. 1-1 (7 min.) Kampen bølgede lidt frem og tilbage, men en jævnbyrdig første halvleg sluttede 1-1
 
2. halveg

Kampens dommer John Jensen, havde ikke mere end lige fløjtet i gang, da Dam og Jeppe drev gæk med de orange´s forsvar. En lang bold fra Møjen blev sendt afsted til Dam på venstre kanten, som fandt Jeppe udenfor feltet, der så igen spillede et-to med Dam - og Jeppe kunne udplacere en chanceløs Bjergby keeper. 2-1 (47 min.)  Tre min. efter scoringen så Zaghi gult, da han, efter dommerens mening, kom for sent på en takling, måske ikke helt rigigt hvis linjen skulle holdes, da der blev spillet hårdt i hele kampen. Hvepsene fightede og kæmpede bravt i undertal og modstanderen kom ikke til noget stort. I det 60 min. udskiftning,-  Dam ud og "Jokeren" Niko ind, som gik direkte ind på Dam´s plads. Og her kunne tilskurere, spillere og trænerstaben så se Niko´s evne med en bold. En servering af Jeppe inde foran kassen, en flot tæmning af Niko, og en velplaceret skud forbi Bjerby keeperen. Et rigtigt angribermål af den lille boldtrold 3-1 til hjemmeholdet (67 min.) Resten af kampen dominerede hvepsene, og Niko fik endnu en mulighed for en kasse, da han fik en bold i det lille felt, men ramte desvære målmanden. En flot kamp af de gule, som var uden Sebastian, Frede og Persson i denne kamp. Kampens resultat 3-1 var helt på sin plads og fortjent, hvepsene overtager nu puljens andenplads. 
 
 
HI - SEIF lørdag den 10/10 4 - 2 ( 1-1):
 
Målscore: Jeppe Thomsen 2 mål
 
Rundens modstander var topholdet fra HI. SEIF kunne med en sejr for alvor puste de rødblusede i nakken. Men det skulle vise sig at en mand afgjorde denne kamp.

1. halvleg:

Hvepsene kom godt fra start da Dam sendte Jeppe afsted på en friløber, og denne gang svigtede topscoreren ikke, han fintede smart HI keeperen, og kunne prikke bolden i kassen til 0-1 (20 min.) Der skulle dog kun gå små 10 min før de røde fik udlignet, deres farlige angriber Dennis "Dølle"Østergård fik en frispilning og satte flot bolden i kassen. I det 32 min. så Dam gult for brok, da hvepsene var tæt på et godt angreb, Sebastian ville sende selvsamme Dam afsted, men den ramte Jeppe i nakken, som var offside. I undertal var "Dølle" igen på spil, da han fik en bold foran feltet, klappede han hårdt bolden ind i kassen. 2-1 (40 min.) SEIF havde et par gode forsøg i 1. halvleg men uden at netmaskerne blafrede yderligere.

2. halvleg.

Syv min. spillet, frispark til HI udenfor feltet. Og hvem andre en "Dølle" sparkede på flot vis læderet udenom muren og ind ved foden af stolpen. 3-1(52 min.) God et kvarter inde i halvlegen havde SEIF en kæmpe mulighed, da Jeppe fandt Mads ved venstre målstolpe, hvor han blot skulle ramme et tomt mål, da målmanden var sat af i anden side, men desværre røg den i sidenettet og blot fem min. efter havde de gule endnu en god chance for at reducere, da der var tumult foran HI´s mål. Dam fik bolden i en fri position, og prøvede at sakse den ind, men desværre en meter over mål. I stedet slog "Dølle" til igen, da han fik en bolden i højre side og skar ind i feltet, og snød SEIF´s midterforsvar. Herefter kunne han udplacere Beckmann til stillingen 4-1 (65 min.) De gule kæmpede bravt for at komme tilbage i kampen, og et kvarter før tid kom reduceringen. Dam fandt Jeppe i en et-to aflevering, og her kunne Jeppe reducere til 4-2 (75 min.) De sidste minutter af kampen pressede de gule hårdt på, uden dog at komme til de helt store chancer. Det var igen et HI hold som spillede klogt med deres rutinerede kræfter. De gule brugte ikke deres hurtighed på kanterne, som ellers burde være deres farligste våben i sådan en kamp. Og i mangel af Frede og Persson, samt en halvsyg Sebastian, var hvepsene sårbare. 
 
 
SEIF - FFI lørdag den 3/10 1 - 0 (1-0):
 
Målscore: Mads Thomsen
 
Lørdagens modstander i runde nummer 10 var hjemme mod ærkerivalerne fra FFI. Og det plejer at være livlig affære, de rød/sort stribede havde behov for point for at lægge afstand til nedrykningsstregen og hvepsene havde behov for alle tre point, hvis de ville være med i den sjove ende af tabellen. Det var de stribede der lagde bedst ud, da de fik afsluttet udenfor feltet, dog en meters penge ved siden af stolpefoden. Efter 10 min. på uret, slog de gules gazelle Mads "Eigil" Thomsen til på højrekanten, efter en perfekt aflevering nede fra Balo, spurtede han sig til en spids vinkel nær baglinien, og satte læderet ind ved modsatte stolpe - et perlemål. 1-0 til hjemmeholdet (10 min.) SEIF havde efter scoringen overtaget i kampen, og havde også yderligere et par gode forsøg, Sten der hamrede bolden på overliggeren, og Frede der fra en fri position desværre skød over målet. Topscorer Jeppe startede på bænken på grund af en forstrækning i baglåret fra forrige kamp, kom ind ca. fem min. før pausefløjt, da Persson uheldigvis vred over på foden.
2. halvleg.
Ca. 10 min. inde i halvlegen så Zaghi gult, da han kom for sent i en tackling, SEIF nu med 10 mand. Blot 6 min. senere så Skov gult, da han forhindrede en FFIér i, hvad der lignede en friløber, ved at rykke ham i trøjen - SEIF nu med 9 mand. Men de gule holdt stand, trods et pres fra modstanderen. Jeppe måtte i samme tidsrum gå ud, da han ikke kunne løbe igennem - udskiftning med Persson, men ikke længe efter måtte Persson igen overgive sig, hans fod kunne ikke mere. Og det skulle vise sig at blive værre med hvepsnes angribere, da Frede vred over på sit knæ ca. 10 min. før tid, og måtte udskiftes. Nu sad alle tre angribere på bænken. Så der skulle improviseres. I slutfasen havde Mads igen et godt forsøg hvor han ramte overliggeren med et brag. Hvepsene holdt nullet, og kunne række armene i vejret i det 95 min. da slutfløjtet lød fra dommer Per Christenen, som for øvrigt igen dømte en god kamp.
 
 
Sulsted - SEIF den 27/9 1 - 1 (1-1):
 
Målscore Jeppe Thomsen
 
9. rundes slag skulle kæmpes på udebane mod det fysisk stærke Sulsted mandskab. Alle var opsat på at skulle hive 3 point med hjem, og en lille gulerod hang også foran næbbet på hvepsene, da HI den foregående dag havde tabt 2-1 til Hirtshals Der var mulighed for at puste de røde HI`er lidt mere i nakken. Hvepsene lå da også rigtigt godt ud, og havde de første 15 min. overtaget, dog uden at komme til de helt store chancer. Men det var de blå fra Sulsted der kom først på tavlen. Efter et hjørnespark, havnede bolden tilfældigt på kanten af feltet, lige ned i fødderne på en blå, hvorefter den blev sparket konsekvent i æsken. 1-0 til hjemmeholdet (22 min. ) - ikke helt fortjent. De gule bed fra sig, og efter en halv times spil kom udligningen, hvor Frede fandt Jeppe foran kassen 1-1 (30 min.) Spillet blev neutraliseret lidt det sidste kvarter inden halvlegen, dog med en enkelt chance til Sulsted, som heldigvis strøg forbi.

2 halv.

De gule kom rigtigt godt fra start og lagde godt pres på modstanderen. Sulsted havde lige før pausen set gult, og det gav mere plads til hvepsene. De store chancer kom da også i anden halvleg:
Frede med et hårdt skud fra distancen - 5 cm fra fjerneste stolpe
Nikolaj med et flot spark, der lige sneg sig over mål
Jeppe med en friløber - desværre brændt
Persson med en friløber - desværre brændt
Trods et hårdt hvepse pres de sidste minutter, lykkes det hjemmeholdet at holde stand og kampen endte 1-1
 
SEIF - Tornby den 20/9 1 - 2 (0-2):
 
Målscore Jeppe Thomsen
 
Rundens kamp stod mod de fysisk stærke tropper fra Tornby. Første kamp mod de blå fra vest endte med en hård arbejdssejr til hvepsene, så vi skulle forsøge at gentage succesen, men det blev langt fra den kamp de gule havde ønsket sig.

1. halvleg

Tornby lå hårdt ud, og havde overtaget. Der skulle heller ikke gå mere end 9 min. før de satte den første scoring på kontoen. En høj bold blev lagt ind i feltet fra højre side, den ramte en Tornbymand og hoppede op igen, og i kampens iver´ramte den Zaghi´s hånd - straffe til udeholdet, som de satte flot ind ( 9 min.) Og de blå fortsatte de gode takter, der var absolut intet der lykkedes for de gule. Efter en halv times spil kunne de bringe sig yderligere foran 0-2 (31 min.) Det var halvlegens resultat. De gule hang alvorligt med skuffen, og kunne kun være tilfredse med de sidste 10 min. af halvlegen, hvor et par kombinationer lykkedes.

2. halvleg.

Umiddelbart før pausen så en Tornby spiller gult, og det betød ca. 8 min. overtalsspil til de gule. Balo blev skubbet længere frem på banen. Men heller ikke i denne periode var der noget der hang sammen. Hvepsene kom dog lidt mere med som 2. halvleg skred frem, og i det 61 min. fandt Mads, bror Jeppe, som snildt kunne sætte indersiden på bolden til 1-2. Så var de gule med igen, og de kæmpede for en udligning. Det tætteste var Jeppe der kanonerede bolden en meter over venstre hjørne af målet. Skuffelsen og frustrationen bredte sig i slutfasen, som også resulterede i tre dumme gule kort til hvepsene, dog uden det bar præg af resultatet 1-2 til gæsterne. Det må vel kaldes for sæsonens absolut dårligste præstation af SEIF drengene. Intet ville gå hjemmeholdets vej denne søndag eftermiddag.
 
SEIF - Tårs/U den 13/9 4 - 3 (1-2):
 
Målscore: Jeppe 2, Frede og Mads.
Dagens modstander Taars Ugilt skulle på papiret være en overkommelig modstander, da de lå under nedrykningsstregen. Men det skulle vise sig anderledes. Ingen tvivl om at dagens modstander gik benhårdt efter point for at kravle op over den kedelige ende.

1 halvleg.

De blå kom bedst fra start, og med et lille kvarter spillet kunne de da også fortjent bringe sig i front (14 min.) Det satte så endelig de gule i gang, og efter en lille halv time kunne Mads bringe balance i regnskabet, efter at Dam fra venstre fandt vores lyn i højresiden, som flot sparkede læderet i nettet (27 min.) Men udeholdet gav ikke op, og blot et par minutter før pausen kunne de igen juble til stillingen 1-2 ( 43 min.)

2. halvleg

Spillet kørte bestemt ikke optimalt for hvepsene. og der blev prøvet med flere ud/indskiftninger for at løse gåden. De blå kæmpede som besat for at score endnu engang.
Det var dog de gule som skulle på tavlen, efter at en Tårs spiller havde fanget bolden med hænderne i feltet, var der naturligt nok straffe. Jeppe eksekverede til stillingen 2-2 (67 min.)
og så fik de gule en vitamin indsprøjtning, nu stod der næsten SEIF på resten af kampen.
Et lille kvarter før slutfløjt fandt Nikolaj sine evner frem, med en perleaflevering til Frede som kunne sætte læderet i nettet til 3-2 (80 min.) De gule blev ved med at køre på, og udeholdet havde nu kun travlt med at forsvare sig. Og blot tre min. efter den sidste scoring, var rollerne byttet om, Frede sendte Jeppe afsted, som flot udplacerede Tårs keeperen. 4-2 (83 min.)
Uheldigvis fik Tårs pyntet i de døende minutter på en unødvendig forsvarsfejl af hvepsene.
Men sejren kom i hus og tre point blev sat på kontoen.
 
Hirtshals - SEIF den 5/9 3 - 3 (1-3)
 
Målscore: Frede 2 mål og Nicolas Christensen 1 mål
 
En hård tørn ventede forude i Hirtshals mod de hvide. Vi har de seneste par kampe haft det svært mod dagens modstander og det viste sig også at være tilfældet denne gang.

1. halvleg.

Hirtshals bed bedst fra sig de første 10 min. Men herefter så tog de gule fat, og efter 14 min. spil kunne Frede bringe hvepsene i front, på et fremragende angreb sat i gang nede fra Zaghi der fandt Jeppe i højresiden, og med en hurtig tur til kanten af målfeltet, fandt Jeppe perfekt Frede inde foran kassen, som sikkert satte bolden i kassen til 0-1. Blot et kvarter senere sendte Steen fra midtbanen en perfekt bold ud til Niko, som i dagens kamp spillede på højrekanten. Niko tog hurtigt kuglen til sig, skar ind foran målet og udplacerede på fornemste vis Hirtshals keeperen. 0-2 til hvepsene (32 min.) Og mindsanten blot to min. efter, var det igen angrebsduoen der var på spil, Jeppe igen som assist til Frede der udplacerede udeholdets keeper. 0-3 (34 min.) Nu lignede det langt om længe noget vi havde savnet siden sæson start, mål på vores store chancer. Desværre fik Hirtshals reduceret tre min efter hvepsenes scoring. 1-3 (37 min.) Men de gule kunne være rigtigt godt tilfredse med denne første halvleg. De sad på næsten hele spillet, og havde da også flere gode muligheder undervejs i de første 45 min.

2. halvleg.

Så kom de hvide ud af hullerne med et brag. Efter blot 5 min. spil bragte de for alvor spænding ind i kampen, da Bechman blev udplaceret efter en fornem stikning til Hirtshals angriberen, dog med en tvivlsom offside. 2-3 (50 min.) Hjemmeholdet smagte nu for alvor point. De gule kæmpede som besat for at vinde hver bold. Hirtshals skubbede det sidste kvarter endnu en angriber i front, og der var virkelig pres på det gule forsvar. Og desværre, som sket før mod de hvide, så fik de gule ikke "snørret sækken" og de hvide fik udlignet to min. inde i overtiden. 3-3 (92 min.) Ærgeligt. Hvepsene holder dog fortsat trit med toppen, og ligger pt nr. tre.
 
Bjergby/Astrup  den 28/8 0 - 2 (0-1)
 
Målscore: Mads Thomsen og Steffen Persson
 
Denne rundes udekamp skulle stå mod formstærke og ubesejrede Bjergby/Astrup.

Første chance tilfaldt de gule efter blot tre min. spil, Zaghi sendte Mads afsted på højrekanten, og med et perfekt indlæg lige i pandebrasken på Persson - men desværre lige i favnen på Bjergby keeperen. Spilmæssigt var de gule godt med i kampen, men også hjemmeholdet ville være med, og havde et godt forsøg på overliggeren efter ca. 15 min. spil. Godt midtvejs i anden halvleg blev Dam sendt afsted på venstrekanten, hvor han fulgte læderet til baglinjen og fandt Mads i modsatte side på kanten af feltet, her satte hvepsenes højrekant på fornemste vis kuglen i modsatte side af målet, uden chance for hjemmesholdets keeper 0-1 (28 min.) - halvlegens resultat.

2 halvleg.

Jeppe kom på banen fra halvlegens start, og han kom straks til en stor chance, hvor Frede sendte ham afsted alene mod modstanderens keeper. Men Jeppe har ikke held med de oplagte chancer, og denne gang ingen undtagelse, desværre. De gule havde et klart overtag i anden halvleg, de orange kom ikke til de store chancer. Og midtvejs i halvlegen - straffe til hvepsene, men også en svipser, denne gang af Frede. Ca. 10 min før slutfløjt - Balo tog turen op på kanten af feltet i højre side, hvor han med et godt indlæg fandt Persson, og denne gang svigtede han ikke med hovedet. 0-2 til de gule (79 min.) Efterfølgende havde de gule endnu et par chancer for at lukke kampen helt, men det forblev ved 0-2 Det blev også debut til en ny mand på førsteholdet, Steen Birkbak, som sidst spillede i Gærum. En dejlig sejr, og med de andre resultater i puljen, ligger hvepsene nr. to
 
SEIF - HI den 23/8 1 - 3 (1-3)
 
Målscore: Jeppe
 
De gule skulle prøve at rejse sig efter sidste rundes fadæse mod FFI. Denne runde gjaldt det HI, som har haft svingende resultater i de foregående kampe. Sidst med et smældende nederlag til formstærke Bjerby/Astrup på hele 2-11. Men som altid så kan man ikke helt regne med hvad HI disker op med på holdkortet. Og mødet med hvepsene var da heller ingen undtagelse, det var langt fra det samme hold som besøgte Bjergby/Astrup. Nu havde man igen gravet de gamle divisionsspillere frem af hulen. Og det viste sig at blive en svær opgave for de unger SEIFére.

1. halvleg:

De gule lagde godt ud fra starten, med et par fornuftige muligheder. Men det var de røde der først kom på tavlen, efter 25. min spil kunne de bringe sig i front. Efterfølgende havde Sebbe en friløber, som han brændte. Samt en stor chance til Jeppe, der gik samme vej. Men det viste sig at være 40 hårde minutter for hvepsene, for blot 8 min. senere stod der 0-2 på tavlen (33 min.) og kun sølle 7 min efter 0-3 (40 min.) Heldigvis kunne Jeppe bringe lidt balance i regnskabet da Frede flot spillede ham fri til en scoring. Halvlegens resultat 1-3

2. halvleg

SEIF kom mere ind i kampen og kom også til store chancer, men ind ville kuglen ikke, til store frustrationer for den gule stab. De sidste 10-15 min. var et sandt pres mod HI målet. Det hele endte med en sejr til Hjørring på 1-3. Og man må sige her talte de erfarne kræfter. HI havde i realiteten kun de tre chancer indefor målrammen, og med et erfarent forsvarsspil, og en stærk midtbane, samt fuld udbytte af deres muligheder, kunne de røde køre sejren i hus. Igen udnyttede hvepsene ikke deres muligheder optimalt.
 
 
FFI - SEIF den 18/8 4 - 1 (1-1).
 
Målscore: selvmål
Lokalbraget mod rivalerne fra FFI vil ikke blive husket fra noget godt for de gule, både resultatsmæssigt og spilmæssigt var hvepsene langt fra deres standard.

1. halvleg:

De gule var godt med i kampen og havde flere store chancher for at bringe sig foran 5 min. - indlæg fra Persson i højresiden i fødderrne på Jeppe, som brændte 15 min. - Zaghi finder Jeppe i godt løb, som sender den videre til Mads, men desværre også en afbrænder 18 min. - Endnu en af de store herrechancer, Jeppe finder flot Persson som er helt fri inde foran kassen, men hovedstødet desværre lige i favnen på FFI keeperen. 20 min - Jeppe spiller et/to med Mads, og bliver spillet helt fri, men igen ikke skarp nok, og forbi - ærgeligt Efter at de gule burde have bragt sig i front med flere gode chancer, slog FFI til i den anden ende. Et hjørnespark til bageste stolpe, og en totalt fri mand kunne heade den i kassen. (24 min.) Men godt 10 min. efter kom der balance i regnskabet, da Persson kunne presse en modtander til at lave selvmål 1-1 (37 min.) og halvlegens resultat. En første halvleg vi burde føre med et par kasser.

2. halvleg.

Hvepsene er slet ikke klar i denne halvleg. Og i det (52 min.) får FFI igen hjørnespark, og igen en flot scoring af de stribede som får lov til at stå umarkeret. Og blot små 10 min. senere endnu en scoring til FFI, med en flot stikning imellem vores forsvar - måske offside ??? - men mål Der bliver satset fremad med en ekstra angriber og kun tre mand i de bageste rækker. De gule fik da også et lille overtag, dog uden at komme til de store chancer. Desværre fik de stribede lige det sidste søm banket i deres fortjente sig, med en scoring (89 min.) Der var absolut intet der kørte for de gule, alt gik galt, afleveringer, tæmninger, tacklinger, og chancer der blev brændt på det skamligste. Mon ikke det var den ene kamp vi skulle igennem - det kan næppe gentage sig.
 
 
SEIF - Sulsted den14/8 2 - 1 (1-1)
 
Målscore : Jeppe 2 mål
 
Første sæson´s turneringskamp på hjemmebane var et møde med Sulsted IF. Et hold de unge hvepse ikke havde stillet bekendskab med før, så totalt uvist for dem hvad modstanderen ville indeholde.

1. halvleg.

Allerede efter få minutters spil kunne alle både se og mærke at de gule var oppe mod en rigtig stærk modstander. Sulsted var velspillende og fysisk stærke, med erfarne kræfter på holdet. Dog var det hvepsene der først kom til en god chance. Dam blev sendt afsted på venstrekanten, og nåede da også helt op i feltet, men desværre var afslutningen ikke god nok.
Udeholdet havde overtaget det meste af denne halvleg, men begge hold kom til muligheder, dog uden det helt store. Lige indtil midtvejs i halvlegen, hvor der kom gang i lystavlen til hjemmeholdets jubel. Et flot opspil i højrekanten, hvor Zaghi sendte Mads afsted, som udenfor det store felt sendte læderet på tværs over til Dam på venstrekanten, som herefter serverede den lige foran fødderne på en fri Jeppe, som blot skulle sætte indersiden på (26 min.)
Desværre gik der kun 8 minutter inden de blå fik reduceret, da Beckmann var kommet lidt for langt ud af målet, blev bolden på flotteste vis loppet over ham (34 min.)

Pausestilling 1-1

2.halvleg.

De gule startede anden halvleg i undertal, da Balo fik en ostemad umiddelbart før pausen. Og så var det igen de blå fra Sulsted der lagde tryk på, men heldigvis kom de ikke til de helt store chancer, igen må man rose hvepsenes forsvar for en fremragende indsats. I det 70 min. gult kort til en Sulsted spiller, efter at have stemplet Jonas i haserne, men blot 7 min senere, gult kort til SEIF, da Sebbe uheldigvis kom for sent i en takling, og måtte en tur ud. De sidste 15-20 min. kom SEIF rigtigt godt med i kampen, og havde det meste af spillet. Sulsted begyndte at se lidt trætte ud. Jeppe blev sendt afsted i en en-mod-en situation, efter en lang bold fra Zaghi, men som blev brændt på det skamligste da Jeppe var alene mod Sulsted keeperen. Trænerstaben, og nok også de fleste andre var begyndt at forberede sig på det ene point.
Men 6 min. før tid sendte Frede en bold afsted til Jeppe helt nede ved baglinjen fik han så på magisk vis sendt bolden i kassen (85 min.) en bold alle troede var rendt udenom målet.
En flot scoring, men Jeppe skyldte vist også en ;-) Igen en rigtig flot fightersejr. Ikke noget prangende flot spil, men en indædt vilje og god moral gjorde at hvepsene igen kunne ajourføre deres saldo med 3 point.
 
Tornby - SEIF den 7/8 0 - 1 (0-1):
 
Målscore: selvmål
 
Første turneringskamp for de gule var på udebane mod serie 2 nedrykkerne fra Tornby. De må vel på forhånd regnes som en af favoritterne til oprykning i denne pulje. Tornby er et fysisk stærkt og velspillende mandskab, det beviste de bl.a også i årets pokalturneringen, hvor de slog FFI´s serie 1 mandskab ud. En hård kamp ventede forude for de gule hvepse.

1. halvleg:

Første chance tilfaldt de blå, SEIF forsvaret fik ikke clearet bolden væk, og faldt ned ved en Tornby spiller, som dog sendte læderet ved siden af målet. Efter godt et kvarter kom der lys i måltavlen, da hvepsene for alvor lagde pres på Tornby forsvaret, et skud på mål, som Tornby keeperen ikke kunne holde og hvor Persson pressede på endte med at en blå spiller skubbede bolden i egen netmasker. 0-1 til hvepsene. (16 min.) Et par minutter senere - gult kort til Balo, og de blå havde lidt overtag i kampen, men heldigvis ikke de store chancer. Herefter bølgede spillet frem og tilbage. Dog med et par enkelte store chancer til SEIF, som Jeppe desværre brændte, da han blev spillet fri, med en stikning, samt et flot frisparkshug af Frede, som desværre lige kantede overliggeren.

2. halvleg:

Hvepsene lagde ud i overtal, da Tornby fik en udvisning kort før pausen og det gav chancer til de gule, bl.a et godt genmnemspillet angreb, hvor de gule spillede tre mod en´- der burde give mål, men desværre endte det i ingenting. De sidste 15 minutter var hektiske, Tornby satsede offensivt og pressede voldsomt på. Men de gule stod stærkt i forsvaret, og afværgede det meste. Kun et par løse chancer tilfaldt Tornby,  dog uden nogen problemer for Beckmann, som igen stod en fin kamp. I det 96 min. hvinede dommer John Jensen´s fløjte for sidste gang i denne match, til stor glæde og jubel fra alle de gule spillere,fra bænken og tilskuere .

En super indsats forsvarsmæssigt, en hårdtarbejdende midtbane, samt en konstant trussel fra vores angrebsspil, gjorde at de gule kunne rejse østpå igen med dejlige 3 point i bagagen.
Sæby - SEIF den 20/6 1 - 4 (0-4):
 
Målscore: Frede 2, Jeppe 1 og Dam 1
 
 Sidste slag i sæsonen skulle foregå ude mod Sæby. Hvepsene havde inden kampen sikret sig fortsat virke i serie 3 til næste sæson, det samme havde Sæby.
Så fire ting skulle sætte spillerne op til denne kamp:
- en revance fra forrige møde
- flest scorede mål i puljen
- en fjerdeplads
- og en god afskedskamp til vores træner Karl
Og alle punkter blev overholdt med bravour.

1 halvleg:
De føste 45 minutter var totalt dominerende af SEIF, der var simpelthen hvepse overalt på banen, og efter blot 4 min. spil kunne Frede bringe de gule foran, efter et flot opspil nede fra Møjen, som fandt Dam på kanten, der så kunne spille Frede fri foran kassen. Kun ca. 10 min. efter var det så Dam´s tur. Efter et hårdt pres af Frede på de rødes kepper, som ikke fik ordentlig fat i bolden, landede læderet hos Dam, som prikkede den i mål.0-2 (15 min.) og blot 10 efter slog hvepsene til igen. Indlæg fra venstre kanten af Møjen, lige i pandebrasken på Frede og 0-3 (25 min.) Fem min. før halvlegen igen scoring, og igen var det Møjen der var i oplæggerens rolle. Indlæg og hårdt pres på forsvaret og de rødes keeper, gjorde at bolden fandt Jeppes fødder 0-4 (35 min.)

2. halvleg.

Tempoet faldt en del på grund af den hæftige varme, men de gule kom dog stadig til chancer, desværre uden scoringer,10 min før tid fik de røde så pyntet lidt på resultatet, dog med en scoring der var klart offside.
En god sejr til de gule, og en godt punktum for sæsonen. 

/Chris
 
SEIF - FFI den 12/6 3 - 1 (0-0):
 
Målscore: Jeppe Thomsen og Frederik Buus
 
Der var dømt lokalbrag på XL Byg Arena, da hvepsene skulle møde ærkerivalerne fra FFI og det blev en vaskeægte gyser. De gule kunne med en sejr klare sig fri af nedrykningen, og forblive i serie 3 til næste sæson. De rød/sort stribede kunne med en sejr stadig spille sig med om oprykningen til serie 2, så der var virkelig lagt op til en brag af en kamp.

1. halvleg
Meget jævnbyrdig med enkelte chancer til begge hold. Men de første 45 min. forblev uden scoringer.

2. halvleg
Her fik de mange fremmødte tilkuere noget at se på. Dam fik en udvisning for at bruge hånden til at tage bolden med sig (50 min.). Og blot minuttet efter slog FFI til, da deres højrekant fornemt fandt Casper Bille inde foran de gules mål, hvor han blot skulle sætte en inderside på, 0-1 til FFI (51 min.) Heldigvis skulle der ikke går lang tid før de gule slog til. En bold fra midten blev slået op i FFI´s målfelt, og hårdt presset brugte Nikolaj Michelsen labberne til at bremse bolden. Det kostede naturligvis en udvisning, og samtidig straffe til hvepsene. Her satte Frede den sikkert ind til stillingen 1-1 (55 min.) og blot tre minutter senere slog de gule til igen, en lang bold fra Zaghi op til Jeppe, som satte den ind ved fjerneste stolpe uden chancer for FFI keeperen, Kenneth Isaksen 2-1 til de gule (58 min.) De stribede forsøgte nu at lægge hårdt pres på hvepsene, og kom også til flere halve chancer, men de gule forsvarede sig fornemt, og kastede sig ned i alt. I slutfasen slog hvepsene sejren fast da Jeppe blev spillet fri tæt på mål, og bankede læderet ind til 3-1 (90 min.)
En fortjent sejr til hvepsene, til trods for at kampen i de fleste minutter var meget jævnbyrdig. De gule kunne snildt have scoret et par kasser mere, da en friløber blev brændt, og Dam skød ved siden af et tomt mål, efter et hjørnespark til FFI hvor deres keeper var gået med frem.
En dejlig sejr til SEIF, som nu kan sikre sig endnu en sæson i serie 3. Tak til alle fremmødte tilskuere - det er en fornøjelse med så stor en opbakning.

Læsø - SEIF den 6/6 1 - 6 (1-3):
 
Målscore: Niclas Dam 2 mål, Jeppe Thomsen, Rasmus Gravesen, Frederik Christensen og Frederik Buus 1 mål. 
Så skulle de gule en tur til øen, hvor alt andet end en sejr ville være katastrofalt for hvepsene, men som så mange gange før startede det skidt, da øboerne kom i front efter bare 2.min spil - og trænerstaben tænkte "åhnej ikke en af de dage igen", men heldigvis kom hvepsene hurtigt med i kampen igen, blot 4 min. efter Læsø´s scoring fandt Niklas Dam målnæsen frem, og udlignede til 1-1 (6 min.). Knap et kvarter inde i kampen, hjørne til de gule, taget af Maajen. Her kunne Balo så igen sætte en scoring på hans konto, da han kom højest i luftduellen, 1-2 til SEIF (14 min.)Blot 5 min. efter var det så hvepsenes topscorer Jeppe Thomsen´s tur til at sætte bolden i netmaskerne, og endda i undertal 1-3 til SEIF (19 min.)
Det forblev 1. halvlegs resultat, som også indeholdte to gule kort til hvepsene.

2.halvleg - blot spillet 7 min. , hjørne til SEIF taget af Maajen, så var det Fredes tur til at nå højest i feltet, og på fornemste vis fik han sat pandebrasken på læderet til 1-4 (52 min.) Nu står der SEIF på det meste. I det 77. min kommer lange FC på banen og afløser Frede i front. Og han finder sig hurtigt til rette sammen med Jeppe, hvor de to kombinerer sig til en god chance som FC udnytter optimalt til en scoring 1-5 (83 min.) Dam afslutter målfesten på øen til tenniscifrene 1-6 (85 min) Trods en skidt start hvor hvepsene ikke var klar, var de klart overlegne i denne kamp. Og det meste lykkedes: der blev scoret på de fleste store chancer, og forsvaret holdt trit med Læsø, som kun kom frem til fire-fem chancer foruden målet, men der havde Bechmann totalt styr på tingene.Resultaterne var med os i denne runde, og SEIF strøg nu op på 5 pladsen i puljen.
Chris
 
SEIF -  NUBI serie 1 den LP 2/6 1 - 3 (0-1):
 
Målscore: Niclads Dam

De gule hvepse skulle i 5 runde af LP forsøge at bide i skeer med NUBI´s serie 1 hold og de gule havde rigtig godt fat i denne kamp. Spilmæssigt var vi godt med i alle kampens 90 min., kampens facit på 1-3 til NUBI kunne absolut ligesågodt være omvendt. Modstanderens effektivitet var at straffe hvepsene på deres fejl. Og det gjorde de fuldt ud, med kun 5 reele chancer på mål fra modstanderen, hvor de scorede på de 3. Hvepsene kunne så tilgengæld igen, ikke være tilfredes med deres afslutninger, tre skud direkte på NUBI keeperen, et skud på stolpen,et par hovedstød med saft og kraft i der strøg over nettet, samt et par forkølede afslutninger udenfor kategori  - et typisk kendetegn for et hold der ikke har held og momentum i sig. Men alt i alt en meget velspillet kamp og stor ros for en ihærdig indsats af de gule. En kamp som alle kan være bekendt.

Dagens mål blev scoret af Nicklas Dam. 

/Chris
 
SEIF - Flauenskjold den 30/5 2 - 3 (2-1):
 
Målscore: Niclas Dam og Jeppe Thomsen
 
De gule skulle se om de kunne efterleve det flotte resultat fra sidste runde, hvor det blev en storsejr på hele 0-6 ude over Syvsten. Fysisk stærke Flauenskjold gæstede hvepsereden i lørdagens kamp.

1. halvleg.
Meget jævnbyrdig, hvor der var enkelte chancer i begge ender. I det 32. min faldt så den første scoring, efter et flot frispark af Nicolai som strøg hårdt ind på Flauenskjold keeperen, pressede Dam sig til en scoring 1-0 til de gule. Men blot 4 min efter var de violette på spil, efter et flot indlæg fra højrekanten stod udeholdets farlige angriber fuldstændigt umarkeret og kunne snildt prikke bolden i mål til 1-1 (36 min.) Men de gule var ikke færdige endnu i denne halvleg. Blot 2 min. efter udeholdets udligning, fandt 450 kamps jubilaren, Anders Buus - Jeppe som på udplacerede Flauenskjold keeperen til stillingen 2-1 (38 min.) Og det burde være 3-1 inden pausen, da Jeppe fik en friløber direkte mod udeholdets mål, men desværre fik keeperen afværget.

2. halvleg.
Kun fem min. efter pausen var udeholdet igen i fokus, efter at Beckmann ikke fik clearet bolden ordrentligt i feltet, opsnappede Flauenskjolds angriber bolden ved at blokere SEIF keeperens spark, og herefter nemt kunne sætte den i netmaskerne til 2-2 (50 min.) Så var det hele åbent igen, spilmæssigt var det 50/50, så et point til hver ville være helt på sin plads.
Sådan skulle det desværre ikke være. 10 min. før slutfløjt kom de violette igen på tavlen. Efter et frispark som endte i lidt "ud og ind" af feltet, havnede den hos en violet, som fandt et hul i spillermængden og hamrede til kuglen ind mellem benene på Beckmann til slutresultatet 2-3
Igen var marginalerne ikke med os. Og igen fik modstanderen scoret på fejl fra hvepsene, og igen misbrugte de gule de store chancer. 
 
Syvsten - SEIF den 25/5 0 - 6 (0-3):
 
Målscore: Jeppe Thomsen og Frederik Buus 2 hver, Niclas Dam og Rasmus Gravesen 1 hver.
 
De gule skulle nu ud i en sand gyserkamp 2. pinsedag, mod et formstærkt hjemmehold fra Syvsten, som havde 4 friske sejre med i bagagen, mod hhv. Sæby, Flauenskjold, Læsø og FFI. Men dagens kamp og resultat skulle vise sig at denne stime blev afbrudt af hvepsene, som virkelig bed fra sig.

1.halvleg:

Første store chance tilfaldt Syvsten. Deres farlige angriber Kenneth Hyldig fik en friløber, og kom i direkte duel med hvepsenes Beckmann, men SEIF keeperen diskede op med en kanonredning. Der skulle dog nok havde været fløjtet for frispark til de gule forinden, men dommer Per Christensen fløjte forblev tavs. SEIF gutterne pressede hårdt på, og det viste sig at skulle give pote. I det 23 min. blev Syvsten keeperen presset så hårdt af Jeppe, at han mistede grebet, og selvsamme "Pångi" kunne sparke kuglen i nettet. Der skulle blot gå to min. yderligere inden du gule igen bankede på hos Syvsten keeperen, i næsten samme situation kunne Frede Buus bringen hvepsene på 0-2 (24 min.) To fatale fejl af hjemmeholdets keeper, som ikke kunne står for det store pres. Kort inden halvlegen var de gule igen på spil. Efter en flot solotur op igennem de rødes felt, kunne Frede Buus finde en totalt fri Dam, som blot skulle sætte indersiden på bolden, 0-3 (45 min.)

2.halvleg:

De gule blev rost i omklædningsrummet i pausen, men også gjort opmærksom på at de skulle fortsætte deres flotte spil, og der skulle cleares i de bagerste rækker så nullet kunne holdes, og alle skulle være forberedt på et stormløb fra modstanderen i anden halvleg. Hvepsene holdt stand, og de rødblusede kom ikke frem til de helt store chancer, et par skud over mål. og et par stykker ved siden af. I det 76 min. kom så kampens flotteste mål. En aflevering fra Jeppe lige udenfor feltet til Frede Buus, som hamrede læderet ind ved fjerneste stolpe. Blot tre min. senere var rollerne byttet om, assist fra Frede Buus til Jeppe 0-5 (79 min.) Hjemme-holdet gik nu helt ned. 6 min. før slutfløjt - frispark til hvepsene et godt stykke udenfor feltet. David sparker, og bolden rammer Ballo, som skubber den i mål, med hvad han selv siger, den højre pat :-) (84 min.) Tre min. før tid for Syvsten udvist en spiller for en grov takling - måske frustration ??   En super sejr med tenninscifre til hvepsene, var tiltrængt for at holde afstand til bunden. Alt kan ske i denne "dødens" pulje hvor alle tager point fra alle, og bestemt intet er afgjort. Kun fire point skiller rækkens nummer to fra rækkens nummer syv.

Næste kamp er lørdag den 30.05 kl. 15.00 - hvor SEIF tager imod Flauenskjold hjemme i hvepserede.
Chris--
 
Tårs/U (s4) - SEIF den 19/5 1 - 4 (1-2) LP:
 
Målscore : Jeppe Thomsen 3 og David S. 1
 
4. runde af DBU´s landspokalturnering.

Tirsdagens modstander var ude mod Taars/Ugilt fra serie 4, som ligger nr.1 i deres pulje og en målscorer på hele 21-2, så det så umiddelbart ud til at blive kamp til stregen for de gule, og med gamle Jyllandsserie spillere, viste de blå også flot spil. Kampen blev afbrudt efter ca. 10 min. på grund af lyn og torden, den sættes dog i gang igen efter et kvarters pause i omklædningsrummet. Taars havde overtaget det første kvarter, og kom da også efter 14 min. Herefter vågnede hvepsene først for alvor op, og det medførte to flotte scoringer på 3 min. Første scoring sat ind af Jeppe, efter assist af Frede (25 min.) , næste scoring var lidt komisk, en ihærdig arbjedsindsats af Dam, hvor han tumlede lidt med Taars kepperen i feltet fik han liggende afleveret til Jeppe, som kunne prikke den ind i et tomt mål (28 min.) Så stod der SEIF på det meste, resten af halvlegen.
Anden halvleg, de gule fortsatte deres spil og pres, men Taars gav ikke op, de kæmpede bravt for at komme ind i kampen igen, dog kom de ikke til de helt store chancer, efter 80 min. spil måtte Daniel udgå af målet, da han fik en hård takling i feltet direkte på skinnebenet, men så har SEIF heldigvis en allround spiller i Anders Buus, og målmandsposten blev et naturligt valg. De sidste 10-15 min. af kampen var en total dominans af de gule, hjemmeholdet fra Taars havde ikke mere at byde på og flyttede sig meget lidt på banen. Det gav plads til SEIF drengene, og en af de gamle hvepse kom da også på scoringstavlen da David på et flot loppende langskud placerede bolden lige under overliggeren til 1-3 (83 min.) Festen var ikke slut. Det sidste mål skulle vise sig at være det flotteste. Mads blev sat i gang på højrekanten, hvor han var en evig trussel mod de blå, og da han ramte baglinjen og skar ind mod feltet, hårdt presset af Taars forvaret, fik han drejet bolden skråt bagud til Jeppe, som resolut bankede bolden i nettet til slutresultatet 1-4 (89 min.)
Næste runde´s modstander i landspokalen hedder NUBI serie 1 - en rigtig spændende udfordring for hvepsene. Kampen spilles tirsdag d. 02.06 kl. 19.00 på XL Byg Arena
 
Anders Buus spillede sin kamp nr. 450, og det bliver fejret ved næste hjemmekamp mod Flauenskjold, den 30/5 kl 1500
 
 
 
SEIF - Bangsbo den 16/5  2 - 3 (1-2):

Målscore: Jeppe Thomsen 2 mål

De gule skulle rejse sig efter et par fald mod hhv Sæby og Hirtshals, og det skulle gerne gå ud over Bangsbo, men netop denne modstander var ved at få fodfæste i puljen, efter et par flotte sejre over både FFI og Flauenskjold og det viste sig også at Bangsbo holdt momentum. De gule kom ellers rigtigt godt fra start, da hvepsenes topscorer, Jeppe Pångi" Thomsen, kunne bringe hjemmeholdet foran efter blot 3 min. spil, efter et flor indlæg fra kanten af bror Mads. Kampen bølgede frem og tilbage, de hvid/blå var helt klart et bedre hold, end da de gule mødte dem i første halvdel af turnering, hvor hvepsene vandt klart 0-5 i Bangsbo. SEIF´s oplæg inden kampen, var et hårdt pres mod modstanderen, og det lykkedes også fint, indtil der var gået 10 min., her fik Dam desværre et gult kort, og planen blev screenlagt. I undertal lykkedes det Bangsbo at få udlignet (13 min.) , efter en forsvarsfejl af hvepsene og inden halvleg kom de hvid/blå igen på tavlen, efter en aflevering fra midten til en angriber - som lignede hæftigt en offside, hvad også forsvaret troede. 1-2 til Bangsbo (36 min.)

Umiddelbart efter halvlegen menter dommeren igen der skulle hives et gult frem, denne gang til David som blev udvist på en hård takling. Igen udnyttede Bangsbo flot overtallet, og scorede yderligere til 1-3 (60 min.) Så var der en halv time tilbage, og efter lidt omrokeringer og 11 mand på banen igen, ja så stod der SEIF på det meste af kampen, flere store chancer blev brændt på det skamligste, men i det 87 min. fik vi et lille håb for point, da Jeppe igen fik en scoring sat ind. De sidste minutter var et hektisk raseri mod Bangsbo målet, og det var vel kun marginalerne der gjorde vi ikke fik det ene point. I overtiden blev begge holdt ramt af udvisningerne, endda med rødt til udeholdet. 7 gule kort, og et rødt vidner om en tæt kamp og et rigtigt lokalopgør, hvor Bangsbo fortjent trak sig som vinder, men SEIF burde ha nappet det ene point, hvis man kigger på slutfasen.

Chris

Hirtshals - SEIF den 14/5 4 - 0 (4-0)

De gule skulle nu se om de kunne finde gejsten igen efter dukkerten mod Sæby sidste weekend. Men vi mødte vel nok puljens mest stabile og formstærke hold, Hirtshals på deres hjemmebane "Schlie Arena". Det viste sig også at være en stor mundfuld, for efter bare 27 min. spil stod der på tavlen,  hele 4-0 til hjemmeholdet.

De gule kom dog ud med langt større autoritet og gejst til anden halvleg, som SEIF nok dominerede mest. Og kom da også til muligheder, dog ikke de helt store som vi så mod Sæby. Fuldt fortjent vinder Hirtshals denne kamp, hvor slet ingenting lykkedes for hvepsene, specielt i første halvleg. 

Puljen er nu ekstrem spændende, da alle slår alle, uanset om det er bund mod top. Vi håber på stor opbakning til denne kamp, da det endnu engang er 90 vigtige minutter der står på spil.

Kun sølle 4 point skiller puljens nr. 7 fra nr. 2

SEIF - Sæby den 8/5 1 - 3 (0-1):

Målscore: Frederik Buus

Fredagens modstander Sæby, viste sig som værende et rigtigt godt tophold i denne pulje. De gule blev sat under pres det første kvarter af kampen, men kom dog bedre med i løbet af halvlegen. I det 28. min. - hjørnespark til Sæby, bolden blev fornuftigt headed væk fra feltet, men havnede desværre for fødderne af en Sæbyspiller, som knaldede fladt til læderet forbi en chanceløs Beckmann 0-1 til Sæby. Seif kom mere og mere med i kampen, og havde da også flere gode forsøg, bl.a et par friløber til Jeppe, som han brændte på det skamligste. Også Søren og Dam havde gode muligheder for at bringe de gule på tavlen. Men en halvleg vi nok må tildele Sæby.

2. halvleg. Kun et enkelt minut var spillet efter pausen, før at de røde igen var i fokus, en flot stikning op igennem de gule´s midte, snød forsvaret, og Sæby kunne bringe sig foran 0-2.  
Hvepsene var ellers begyndt at spille flot fodbold. Men sad ikke tæt nok på de vævre modstandere, som var hurtige og teknisk dygtige. I det 57. min, var de røde igen på spil, og næsten samme koncept som det foregående mål, en stikning op igennem midten, og Sæby´s angriber kunne vriste sig fri og score til 0-3, Øv for en vasker, specielt når vi nu var så godt med her i anden halvleg. Og godechancer der igen tilbød sig. Men heldet var slet ikke med de gule. I det 62. min fik vi endelig hul på bylden, med et lidt tyndt straffe til hvepsene fik Frede reduceret til 1-3. Og så stod der næsten gult på resten af kampen, men ind ville bolden ikke.

En noget træls dag for de gule, til trods for en fornuftig kamp, med god moral, ind imellem godt spil, så er det jo målene der tæller. Og der kunne vi ikke ramme dagen. 5-6 kæmpe chancer til hvepsene, burde have givet et point i denne kamp.

Dybvad - SEIF den 5/5 2 - 4 (1-3):

Målscore: Niclas Dam, Nicolaj Christensen, Jeppe Thomsen og Rasmus Svendsen.
 
3 runde af LP skulle afvikles på Dybvad stadion mod deres serie 4. En våd, hullede og pyttede bane tog i mod os i Dybvad. Efter 8 min. spil kunne Dam bringe os i front med et flot hovedstødsmål, efter et velplaceret hjørnespark af Mads. Efter 24 min. spil fandt Jeppe med en flot stikning,Nikolai,  som udplacerede Dybvad keeperen, 0-2 til hvepsene. Kun to min. senere var det så Jeppe´s tur. Efter et hårdt pres mod Dybvad keeperen, fik han tiltusket sig kuglen, og satte den ind til 0-3.(26 min.). I det 33. min. fik modstanderen frispark 5-6 meter udenfor feltet. En dårlig opdækning af de gule, resulterede i en scoring til Dybvad, hvor en fuldstændig umarkeret grøn stod helt fri. En noget rodet første halvleg, hvor hvepsene bestemt ikke levede op til den sidste flotte kamp de leverede mod FFI. Begge hold kom ikke til de helt store chancer, udover målene der blev scoret, dog havde Dybvad en friløber, som Daniel flot parerede med føderne.
2. halvleg.
Gult kort til modstanderen, efter at rive Ballo i trøjen, da han ræsede på solotur op gennem midten I det 86. min bragte Svendsen de gule yderligere foran, efter flot forarbejde af Møjen og en god assist af Nicolai. I overtiden fik Dybvad reduceret til 2-4, da de fik en friløber, dog hårdt presset af Frede, som dog tabte et skridt og Daniel desværre mistimede hans udfald.

 
FFI - SEIF den 2/5 1 - 3 (0-1):
Målscore: Jeppe Thomsen, Niclas Dam og Nicklas Møjen
 
De gule hvepse skulle på en svær opgave ude mod topholdet fra FFI, som var ubesejret i alle fem spillede kampe. Taktikken var en stærk defensiv og kontraspil. Forsvarsmæssigt stod vi rigtigt godt og FFI kom ikke til de store chancher. Alle gule havde hver deres opgave, som de løste til UG. Zaghi var sat på opgaven at passe på modstanderens absolut farligste våben, Peter Bregnhøj og han kom ikke til noget væsentligt. I det 15 min. var vores topscorer Jeppe på pletten, efter godt forarbejde af David, som fandt Dam, der hurtigt sendte den videre på tværs af feltet til Jeppe, som flot udplacerede FFI´s normale førsteholdskeeper. 0-1 (15 min.) til hvepsene. Og vi holdt stand indtil halvlegen. Flot kæmpet af alle.

Vi skulle kun fem min. ind i anden halvleg hvor de to "slanger" foran byttede sekvens. Fladt indlæg fra Jeppe som lå lige i fødderne af en fremstormende Dam, der snildt kunne udplacere FFI keeperen. 0-2 til de gule.(50 min.) Frustrationerne begyndte så småt at spille ind hos de rødstribede, og en udvisning af en FFI spiller var helt på sin plads. Efterfølgende blev et da også til et rødt til selvsamme spiller, der ukontroleret sparkede til vandflasker og udskiftningsboks. Så var det 10 mod 11. Ca. 10 min. før tid kom kampens nok bedste detalje. Jeppe, Dam og Møjen driver fuldstændig gæk med FFI forsvaret med hæl og tå, samt turnel, og sidste fod på bolden er Møjen som sætter punktum på et fremragende angrebsspil med en scoring til 0-3 (80 min.) SEIF drengene har fuldstændig styr på kampen. Desværre dømmes et straffespark til FFI i det 90 min. hvor dommeren mener at Zaghi bevidst sætter lapperne på bolden, men helt klart uforsvarligt, og endda udenfor feltet. FFI´s Peter Bregnhøj sætter kuglen ind til 1-3 som også bliver kampens resultat. Et super godt arbejde af de gule hvepse.

Der er nu kamp om toppen, hvor kun 3 point skiller fjerdeplads og førsteplads i pulje.
En spændende kamp venter nu SEIF på fredag, hvor modstanderen er puljens nr. tre fra Sæby. Kampens spilles kl. 18.30 på XL Byg Arena.

Inden denne kamp, skal hvepsene lige en tur til Dybvad, tirsdag, og spille pokalkamp mod deres serie 4.
 
SEIF - Læsø lørdag den 25/4 1-1 (1-1)

Målscorer: Rasmus Svendsen

Kampen mod Læsø, var en kamp der skulle vindes af de gule hvepse. Læsø er pt bundhold uden point, så alt andet end 3 point var skidt.SEIF drengene lå da også hårdt ud og havde i hele kampen langt det meste af spillet og sikke chancer - 5-6 100% chancher blev alle brændt + det løse. Desværre måtte Tim udgå efter blot et kvarters spil, da han vred om og fik sig en hævet anke. Dog kom der er forløsning i det 36. min. efter et sandt bombardement mod Læsømålet, havnede bolde hos Svendsen, som udplacerede Læsø keeperen med et fladt skud ved fjerneste stolpe. Desværre udlignede udeholdet i overtiden af første halvleg.

Anden halvleg var også en total dominans af hjemmeholdet, som burde ha lukket kampen op til flere gange. I stedet overtog frustrationerne magten fra et par af SEIF drengene, der fik hver sit gule kort i anden halvleg og netop hvor vi skulle til at sætte ind med en satsning for at få alle tre point, lidt ærgeligt og ganske ufortjent at Læsø skulle nappe point fra hvepsene.
Vi håber på en stor opbakning lørdag den 02.05 kl. 14.00 på fodboldvej i FFI. Der plejer at være fut i denne kamp, og de sidste to opgør mod FFI har da også været ganske tætte.
/Chris
 
Flauenskjold - SEIF den 18/4 3 - 6 (0-4):
Målscore: Mads Thomsen 2 mål og Dam 1 mål 
 
Med et par vigtige rotationer i de bagerste forsvar havde vi det svært i den første halve time og bagud med 4-0 på en pløjemark i Flauenskjold. Efter pausen kom vi bedre med efter et par udskiftninger og fik reduseret til 5-3 og sad på spillet. Men en komplet dårlig ældre herre i sort tøj der overhovedet ikke kunne følge med, ødelagde kampen med afgørelser som både vi og Flauenskjold rystede på hovedet af. Det sluttede af med at Anders snakkede sig til et gult kort for et straffe som ingen på stadion kunne se. Det scorede Flauenskjold på til slutresultatet 6-3.
Håber ikke at vi ser den dommer igen i Serie 3, det er synd for alle både ham og spillerne. Heldigvis var der bedømmer på!! lad os håbe at han så det samme!!!!!!!!
 
SEIF - Syvsten den 11/4 3 - 0 (1-0)
Målscore: Dam, Jepper og Frederik Christensen
 
SEIF hvepsene skulle fortsætte de gode takter fra foregående kamp mod Bangsbo. Denne weekend var det hjemmekampen mod Syvsten IF, et hold som vi plejer at spille lige op med.
Kampen fløjtes i gang af dommer Torben Clausen. SEIF drenegene kom bedst fra start og havde klart overtaget i spillet og efter 38 min. spil kunne Nikclas Dam da også bringe de gule foran, efter en hård aflevering op i feltet af David. Dam fik den energisk raget til sig til trods for at to Syvstenspillere pressede ham på begge sider - flot fightermål og 1-0 til hvepsene. Syvsten kom efter scoringen mere med i kampen, men kom dog ikke til de helt store chancer. Dog skulle de gule altid være varsomme, specielt deres hurtige og farlige angriber, som altid lå og lurede på kanten af offside. Zaghi var sat på opgaven at markere ham når Syvsten var i boldbesidelse. Første halvlegs resultat forblev 1-0 til SEIF. Efter en noget rodet affære med flere fejlafleveringer af de gule, ikke helt tilfredsstillende.

Anden halvleg skydes i gang.

Efter 52 min spil, fik F.C lidt uforstående et gult kort, da han "ramlede" sammen med en Syvsten spiller. Syvsten prøvede at presse på ved at ligge en mand mere frem. Men hvepsene skærmede godt af, dog var der lige en lille svipser, som Ballo og Bechmann heldigvis fik afværget - fantastisk forsvarsspil, ellers viste de gule nu fremragende
Strandby-Elling-Nielstrup IF Fodboldafdelingen