Senior / Serie 2 / REFERAT 2014

REFERAT 2014

SEIF - Hjørring IF den 1/11 3 - 1 (1-1):
 
Målscore : Bjarke 2 og Jeppe
 
Bagterp - SEIF løtdag den 25/10 1 - 2 (1-1):
 
Målscore : Jeppe 2 mål
 
FFI - Serie 4 lørdag den 18/10 1 - 1 (0-1):
 
Målscore: Jeppe
 
Serie 4 - Bjargby/Astrup lørdag den 11/10 6 - 3 (4-1):
 
Målscore: Jeppe 3 mål, Møjen, Zakki og David 1 mål. 
 
Skagen - Serie 4 lørdag den 4/10 vuk 0 - 3. 
 
Serie 4 mod Bangsbo lørdag den 27/9 11 - 0 (5-0):
 
Målscore: Bjarke 4, Jeppe 3, Frede 3 og Møjen 1 mål
 
Serie 4 mod Tornby lørdag den 20/9 vuk 3 - 0
 
HI mod Serie 4 den 13/9 2 - 3 (2-1):
 
Målscore: Bjarke 2 og Jeppe 1
 
Serie 4 mod Bagterp 5/9 3 - 3 (1-2):
 
Målscore: Bjarne, Kim og Rasmus
 
Serie 4 mod FFI den 29/8 1 - 2 (1-1):
Målscore: Kim Hansen
Så var der dømt topopgør i serie 4 på XL BYG Arena. Fredagens modstander var FFI, som pt har et rigtigt stærkt serie 4 mandskab. Derfor var SEIF´s koncept også at stå stærkt i defensiven og lukrere på kontrachancen. Men efter 6 min. spil kom en mulighed til SEIF, Jeppe slog en tværaflevering ind fra højre, lige i poterne på Kim Hansen, som resolut sendte bolden i netmaskerne til stor jubel fra de fremmødte tilskurere. Og efter 20 min spil i første halvleg lykkes det for de gule at komme til den anden store chance, men desværre en afbrænder. FFI havde også en del chancer og var spildominerende. Blot 5 minutter senere havde Jeppe endnu en god chance, men desværre lige på FFI keeperen. Med lidt held kunne der godt ha stået 2-0 til de gule efter de første 45 minutter. Men presset var stort mod hjemmeholdets mål, og det lugtede fældt af en udligning. Den kom desværre efter ca. 35 min hvor en FFI spiller, fik lov til at drible sig igennem 3-4 SEIF spillere, og udplacere Daniel i kassen. Spillet bølgede lidt frem og tilbage, dog de største og fleste chancer til FFI, men den gule defensiv stod stærkt.

Alt tydede på at begge hold skulle dele point, men i overtiden skete det mest uheldige i hele kampen for SEIF drengene, FFI fik scoret, efter en tumult foran felten.
Desværre løb FFI med alle tre point. Men de gule kan være stolte af deres indsats, vores koncept lykkedes næsten, og med et par hostende influenzaramte spillere på banen, og en Mads Thomsen der var i Thisted, ja så var det måske lige de marginaler der skulle til for at hive point hjem i sådan en kamp.

Næste kampe er fredag d. 05.09 mod Bagterp på XL BYG Arena
 
Serie 4 mod Bjergby/Astrup den 22/8 4 - 0 (3-0):
 
Målscore: Jeppe 3 og Kim 1
 
Fredagens kamp ude i mod Bjergby-Astrup var en lidt sløset affære for de gule SEIF drenge. En 1. halvleg der bar præg af dårlig opdækning, sløsede afleveringer, og lange bolde ud i ingenmandsland. Bjergby-Astrup kom derimod ud med fightervilje og kampgejst, og havde da også kampen første store chance, som dog røg i hækken. Men efter blot 4 min. spil, kunne de gule hvepse smile, da Jeppe flot scorede kampens første mål, efter gode assister af Bjarke og Mads og stik i mod spil og vilje, ja så var Jeppe endu engang på pletten efter ca. ½ times spil, hvor han, lidt heldigt, luskede bolden ind under Astrup keeperen til stillingen 0-2 men modstanderen fortsatte sine gode takter og pres mod SEIF forsvaret, og kun et par gode indgreb og godt forsvarsspil forhindrede de orangeklædter i at score. Efter 38 minutters spil, kom så kampens flotteste scoring, Kim Hansen fik en god stikning på venstrekanten, hvor han tog et smart træk og hamrede bolden ind i højre side af målet. Flot mål med højrepoten, af en venstrebens spiller, 0-3 efter de første 45 minutter, var ikke helt fortjent, men de gule hvepse udnyttede de fleste af deres chancer.

2. halvleg kom vi bedre med, der blev vist flotte auktioner fremad. Men modstanderen gav ikke op, og nærkampene blev tættere. Det resulterede i et gult kort til Bjarke, som var rykket ned i midterforsvaret. Og blot 4 minutter senere ville skæbnen at lille Møjen også fik et gult kort ("det var fordi far har sagt jeg ikke kunne få gult") lød meldingen efterfølgende, 9 mod 11 - så skulle der virkelig kæmpes, og det blev der. SEIF holdt stand, og 2 minutter før slutfløjtet, kunne Jeppe lukke og slukke festen med den sidste kasse til slutresultatet 0-4. En kamp der ikke skal huske for det bedste spil, men for en fight og et fornuftig udbytte af vores chancer.

Næste kamp bliver topopgøret hjemme på XL-BYG Arena mod ærkerivalerne fra FFI, som ser meget stærke ud pt.
 
Serie 4 mod Skagen den 20/8 3 - 1 (2-0):

Målscore: Bjarke Eriksen 2 mål og Jeppe Thomsen
Så var det Skagens tur mod de gule hvepse, en blæsende onsdag.
Efter blot 16 minutters spil kunne SEIF bringe sig i front med en scoring af Bjarke efter et hårdt pres mod Skagen keeperen. Spillede bølgede frem og tilbage med enkelte chancer til begge hold. SEIF kunne bestemt ikke prale af sit spil i dagens opgør, det hang ikke rigtigt sammen. Men efter 38 minutters spil kom Bjarke igen på tavlen, med et flot mål, efter en perleaflevering fra Jeppe, kanonerede han bolden på fornemste vis i kassen.
SEIF kunne gå til pusen med en 2-0 føring , men det var som om det ikke var nok, Skagen bed fra sig hele tiden og fik da også score da også 7 minutter inde i anden halvleg. Der var lidt krise i hvepsereden. Vi manglede markeringer, og fik ikke fat i Skagens opspil. Efter 23 minutters spil, kom der endelig lidt mere ro i flokken, da Jeppe scorede til 3-1.
Ikke den bedste kamp af de gule hvepse, men dog en fortjent sejr, da vi trods alt havde de fleste chancer, med bl.a 3 skud på overliggeren. Vi ser frem til fredagens udekamp mod Bjerby-Astrup, hvor der SKAL yderligere tre point ind, hvis vi skal holde stand i toppen.
 
Bangsbo - SEIF lørdag den 15/8 2 - 7 (1-5):
 
Målscore : Jeppe 4 mål, Søren 2 mål og Bjarke 1 mål.
 
Efter at vores første turneringskamp mod Tornby blev aflyst, var er lagt op til iver´for at komme i gang med turneringen. Dagens modstander på udebane var Bangsbo, som vi havde et par revancer tilgode i mod, værst var sidst vi mødte dem i turnering, hvor de fik foræret en 1-0 sejr og tabet af denne kamp gjorde reelt at vi ikke rykkede op i serie 3.
Men efter kun 20 sekunders spil fik vi en chokstart, da Bangsbo kom foran på et hårdt indlæg fra venstrekanten, og uheldigvis ramte en af vores forsvarsspiller på skulderen og blev rettet af direkte i kassen, uden nogen chancer for Daniel. Heldigvis kom vi hurtigt med igen og fik udlignet efter blot 3 min. spil. Herefter stod der SEIF på hele kampen, flotte mål og godt spil gjorde at vi kunne hive en komfortabel sejr hjem på hele 7-2.
Det kunne snildt blive to cifret efter store chancer til både Jeppe, Zaghi, Søren og Bjarke.
Bangsbo kom kun til få afslutninger, som følge af godt forsvarsspil fra de gule. SEIF ligger nu a´point med FFI på førstepladsen, efter to kampe.
Vi ser nu frem til næste uges kampe mod hhv Skagen på hjemmebane og Bjerby/Astrup ude.
 
 
SEIF - Tornby lørdag den 9/8 VUK 3-0: 
 
Forår 2013:
 
Gærum -  SEIF lørdag den 21/6 1 - 2 (1-0):
 
Målscore :Jeppe og Mads Thomsen
 
BTI/TMI - SEIF tirsdag den 17/5 1 - 2 (0-1):
 
Målscore : Jørgen Thomsen og Frederik Buus.
 
SEIF - FFI lørdag den 14/6 3 - 2 (1-2):
 
Målscore: Niclas Møjen, Nicolaj Christensen og Jeppe Thomsen
 
Ålbæk - SEIF torsdag den 5/6 0 - 4 (0-2).
 
Målscore Jeppe Thomsen 3 mål og Rasmus Gravesen.
 
Efter 5 min scorede Jeppe til 1 - 0 på en dyb aflevering fra Frede med et fladt skud. Flere muligheder havde vi indtil vi kom på 2 - 0 på hovedstød efter hjørnespark af Rasmus hvor der manglede 7 min af første halvleg.
I 2. halvleg havde vi mange muligheder, men vi skulle helt hen til 5 min før tid inden Jeppe scorede igen og med 2 min afsluttede Jeppe med sit 3 mål til 4 - 0. En kamp hvor vi havde vel 60-70 % af spillet og sejren var for lille efter de chancer vi havde.
 
SEIF - Bangsbo tirsdag den 27/5 0 - 1:
 
Fodbold er en herlig sport, for mange år siden vandt Skagen over Brøndby bl.a. på flot målmandsspil, det samme kan man sige om Bangsbos målmand i aftenens kamp, vi kom til rigtig mange muligheder vel 10-15 stk. men deres målmand havde 4-5 fiberredninger som alle på XL-Byg Arena havde set inde, Bangsbo havde 2 muligheder inden for rammen, en i første halvleg som Daniel reddede og et godt sparket frispark i 2 halvleg der sad oppe i krogen som kampens eneste mål.
Vores muligheder for at blande i top 2 forsvandt vel med nederlaget, men rigtig mange muligheder fik vi i kampen og når man ikke scorer et det svært at vinde fodboldkampe.
 
Men lad os glæde os over at rigtig mange her i foråret er kommer til træning, hvor snittet ligger på 25 og vi har været helt op til 35 og det har været en fornøjelse at være med på sidelinien.
Don P
 
Try/Thorshøj - SEIF fredag den 23/5 0 - 4:
 
Det ser nu ud til at SEIF drengene har fundet den gode spillestil. I hvert fald gik det hårdt ud over fredagens modstander fra Try/Thorshøj, som bestemt ikke fik mange chancer.
SEIF startede med at lægge stort pres på modstanderen, og vi spillede bolden fantastisk rundt, med hurtige afleveringer og gode sideskift - og med flere chancer.
Men vi skulle ca en halv times spil frem før vi fik hul på bylden. Et frispark et godt stykke udenfor målfeltet blev konsekvent udnyttet af vores sublime dødbold ekspert "Kim Hansen", som kanonerede bolden over i modsatte hjørne - flot mål, og SEIF gik til pausen med en 1-0 føring.
Efter pausen stod der igen SEIF på alt, vi kom frem til flere muligheder, og ca. 10 min. inde i 2. halvleg kom Jeppe "pångi" Thomsen så endelig på måltavlen efter et flot opspil, en forløsning for ham, og alle os andre, da han har været i scoringstørke. Umiddelbart efter var der igen bud efter Try/Thorshøj keeperen, da Zaghi med et flot fladt spark var tæt på, men ramte stolpen. Try/Thorshøj spillede hele kampen med hårde taklinger og uskønt spil, det resulterede også i et par gule kort, samt et straffespark som Kim Hansen satte ind på fornemste vis.
10 min før tid lukkede Jeppe kampen, da han blev spillet fri af David, og fintede målmanden til en 4-0 sejr.
En hårdt spillet kamp, men dommeren havde kontrol på det hele, og får topkarakter. CL
 
SEIF - Syvsten søndag den 18/5 0 - 0:
 
Efter sidste rundes gode præstation mod topholdet Gærum, skulle der igen helst point på tavlen for at holde trit med toppen.

Kampen mod Syvsten blev igen en rigtig fighter, man kunne tydeligt se at beggge hold skulle bruge point for holde stand øverst i tabellen.Der blev gået til stålet fra begge mandskaber, det udmyntede sig også i tre gule kort, to til Syvsten og en enkelt til os. SEIF sad på de første 10 min. herefter kom Syvsten mere med i kampen, og den var mere jævnbyrdig i resten af første halvleg, med et lille overtag til modstanderen. Et par chancer i begge ender blev det da også til, den største til Frede som også blev banket i kassen, men desværre fløjtede dommeren frispark til Syvsten - nok den eneste fejl dommeren begik i denne kamp.

2. halvleg stod der SEIF på det meste, tre store chancer blev desværre misbrugt. Syvstens farligste våben, var deres kontra, hvor de har en hurtig og farlig angriber og venstrekant, begge kom også til et par gode afslutninger.

Kampens spiller blev fortjent Søren Nielsen i målet, som havde et par flotte redninger.

Et point til SEIF, og vi er stadig med hvor det er sjovt, men vi er nu afhængige af andre resultater for at være med helt i toppen - næste kamp er fredag ude mod Try/Thorshøj, hvor der skal tre point på kontoen. CL


SEIF - Gærum søndag den 11/5 0 - 0:
 
Optakten til Serie 4 kampen havde sin egen historie, for ca 8 uger siden var der 5 faste 1.holdsspillere der ikke kunne spille i weekenden. Vi henvendte os til Gærum, men efter mange forsøg ville Gærum (Træner Brian Christensen) ikke flytte kampen, hvor blev det gode noboskab lige af?
Vi spillede en rigtig god kamp, hvor de oprykkede spiller fra Serie 5 og alle andre kæmpede sig til 1 point og så fik Gærum sit første pointtab i foråret.
 
FFI - SEIF torsdag den 1/5 5 - 0 (2-0):
 
Klasseforskel på de 2 hold i aften, FFI stillede det klart bedste 2.hold her i foråret og var klart bedre end os. Vi havde kun en mulighed i første halvleg hvor Rasmus havde et hovedstød efter hjørne, som deres målmand klarede i 2 forsøg. I 2 halvleg havde vi 2 - 3 muligheder, hvor Søren havde et skud der lige smuttede forbi stolpen. FFI var bare bedre på dagen og det så vel 50 tilskuer fra SEIF i Frederikshavn.
 
SEIF - Ålbæk lørdag den 26/4 2 - 1 (0-1):
 
Målscore: Frede Buus og Mads Thomsen
 
I et fantastisk vejr så tilskuerne at Ålbæk kom på 1-0 efter 12 min på straffe begået af Daniel, han fik gult, men rødt havde nok passet bedre, vi havde en masse muligheder men stolpe og deres målmand stod i vejen. I 2 halvleg overtog vi hele spillet som kampen skred frem, selv om Ålbæk også havde deres muligheder, vi skulle helt frem til 4 min før til da Frede på et godt hovedstød bragte os på 1-1 (var der mål eller ikke?????) og i sidste menut scorede Mads på en friløber til 2-1 på et fladt skud.
 
SEIF - BTI/TMI mandag den 21/4 2 - 1 (1-0):

Målscore Jeppe Thomsen 2 mål

En mærkelig kamp, vi sad på spillet i 1. halvleg og kom efter planen på 1-0 ved Jeppe efter 15 min, derefter havde vi vel 4-5 friløber, men enten skød vi forbi målet eller også klarede gæsternes målmand skuddet, en føring på 4-5 mål havde vel passet efter 1 halvleg. Samme mønster i starten af 2 halvleg vi kom på 2-0 efter ca. 15 min, igen ved Jeppe efter et fint indlæg fra Mads så var den hjemme!!! Men gæsterne ville det anderledes fik reduceret til 1-2 med ca. 15 min igen og de sidste 15 min sad de totalt på spillet, men vi red stormen af og fik de 3 point.

Bangsbo - SEIF torsdag den 17/4 0 - 5 (0-1):
Målscorer: Jeppe Thomsen 3 mål, Nicolaj Christensen 1 mål og Nicolaj Mejlvang 1 mål
Inden kampen havde begge hold 4 point, men som kampen skred frem var der ikke tvivl om hvem der skulle have de 3 point. Vi kom på 1-0 efter 10 min på en god aflevering af Møjen til Jeppe, der løfte den over målmanden og i nettet, resten af halvlegen havde vi 3 - 4 muligheder mere men blev det ikke til.
2 - 0 faldt efter 20 min i 2 halvleg hvor Jeppe skød på mål bolden rampe stolpen, men Jeppe fik den igen tæt under mål hvorefter en Bangsbomand skovlede den det sidste stykke ind, Nicolaj Christensen fik debut på førsteholdet og ved anden berørring sendte han den ind under overliggeren til 3-0, Smily øgede til 4-0 ved et løft indover målmanden fra kanten af feltet, Jeppe sluttede af med 5-0, 5 min før tid. Niclas Dam fik også debut på førsteholdet de sidste 15 min af kampen. Alle mand kæmpede, men Møjen og Jonas spillede en rigtig god kamp.
Don P
SEIF - Try/T søndag den 13/4 2 - 1 (1-1):
Målscore Frederik Buus og David Seidelin
Seif kom på 1-0 efter 1 min da Frederik Buus scorede tæt på mål her derefter havde vi hele spillet og burde have lavet 2-3 mål mere, kun få gange var Try/T i nærheden af vores mål, men det blev 1-1 ca 5 min før pausen, da et indlæg fra venstre side sejlede ind i mål godt hjulpet af den kraftige vind. De første 15 min af 2 halvleg havde vi igen hele spillet, men ind ville bolden ikke og derefter overtog Try/T mere spil og havde et par store muligheder men de kunne heller ikke score, så 10 min før til scorede David på langskud til slutresultater 2-1, Kampens vel nok bedste spiller var Try/T målmand der havde rigtig mange gode redninger og skyld i at vi ikke scorede en 5-6 mål mere. 
Syvsten - SEIF lørdag den 5/4 1 - 1 (0-1):
Målscore Jeppe Thomsen

Efter en god start de første 5-10 min. fik Syvsten fat i kampen. Syvsten havde flere store chancer, men kunne ikke ramme målet. SEIF havde også et par gode forsøg, og kunne godt ha scoret en enkelt gang mere.

Men vi kan bestemt være meget tilfredse med et point i sæsonens første kamp, efter en noget skidt indsats.

Det kan og skal blive betydeligt bedre i næste kamp hjemme mod Try. Hvor vi også håber at have vores to skades/sygdomsramte klar igen, Frede og Ballo.

Kampens spiller Daniel
 
Set og skrevet af vores udsendte.
 
Træningskampe:
 
Dybvad Serie 3 -SEIF tirsdag den 1/4 2 - 0:
 
Rigtig god kamp på lille bane, vi manglede 2 støtter i Frede og Jeppe, sidste kamp inden opstart i Syvsten lørdag den 5/4.
 
SEIF - Bangsbo lærdag den 22/3 5 - 0 (1-0):
 
Målscorer: Mads: 1 Zaghi: 1 David: 1 og Jeppe: 2
 
En kamp hvor SEIF dominerede langt det meste af tiden.
Godt forsvarsspil og hurtige boldomgange, gjorde at Bangsbo reelt kun tilspillede sig tre chancer, med to forbi mål, samt en redning fra Daniel.
De kunne dog havde scoret en enkelt gang, da vores forsvar misforstod hinanden, og resulterede i en friløber.
Flot spil af SEIF drengene, hvor vi snildt kunne ha scoret 4-5 mål mere.

Ålbæk - SEIF søndag den 16/3 2 - 0 (0-0):

Udekamp i Ålbæk tabte vi med 2-0 efter 0-0 ved pausen, havde lidt opstartsproblemer med 2 mand ligger sig syge op til kampen, men det blev klaret. Masser af muligheder i 1. halvleg, men rimelig heldig og god målmand hindrede os i at score, 2. halvleg så jeg ikke så måske derfor tabte vi? ha-ha!!

Bødker var med igen spillede sidste kamp 2010.

SEIF - Bjergby/Astrup lørdag den 8/3 1 - 3 (1-3):


Målscore: Frederik Buus

 
Hjemmekampen hjemme mod Bjergby/Astrup blev vundet af udeholdet med 3-1, vi kom på 1-0 i starten på mål af Frederik Buus, hvorefter de scorede 3 mål inden pausen, hvor vores forsvar med en del nye ikke rigtigt er spillet sammen, det blev stabiliceret efter pausen hvor vi vel sad på 60-70% af spillet, men ind ville bolden ikke , så det blev til 3-1 til gæsterne.
 
 
Tårs/U serie 3 - SEIF søndag den 2/3 4 - 2 (1-0):

Målscore: Rasmus Gravesen og Jeppe Thomsen

Søndagens kamp i Tårs blev spillet på en lille- (85 x 65m) og meget smattetbane, der ikke var til vores lette og hurtige spillers fordel. Kampen endte med nederlag på 2 - 4 efter 0-1 efter første halvleg hvor vi også brændte straffe, Rasmus G scorede til 1-2 og Jeppe lukkede med 2 - 4 kort før tid. Rasmus G og Møjen spillede en fin kamp, men ellers god fight over hele banen på den meget vanskelige og lille bane.

 

Voersaa Serie 3 - SEIF torsdag den 27/2 (1-1) 1 - 3:

Målscorer: Frederik Buus 2 mål og Dennis Tud 1 mål

Efter træning 2 gange om ugen siden 1. februar spillede SEIF første træningskamp torsdag i Voersaa mod det lokale serie 3 hold, selv om tågen var tæt og banen lidt ujævn blev der gået til stålet, Voersaa havde nok mest spil set over hele kampen, men SEIF var mest effektive og kom på 1-0 efter ca. 20 min ved et gennemspillet angreb hvor Frederik Buus satte den ind med et godt langskud fra ca. 20 m. Voersaa kom på 1-1 lige før pausen.

Midt i 2. halvleg kom vi på 2-1 på et godt langskud fra Dennis TUD Sørensen og det blev 3-1 fem min før tid på straffe, som Frederik Buus scorede på efter at Søren Nielsen var blevet nedlagt i feltet.

En rigtig god indsats at de udtagne spillere, selv om 3-4 stamspiller fra i efteråret ikke kunne spille torsdag aften, samt en noget lettere Bjarke Eriksen er kommet i rigtig god form og fyldte godt på banen så det lover godt for foråret.

Don P

Strandby-Elling-Nielstrup IF Fodboldafdelingen