Senior / Serie 2 / Referat 2013

Referat 2013

Lyngså - SEIF lørdag den 2/11 1 - 3 (0-3:
Målscore: Jeppe Thomsen 2 mål Jonas Buus 1 mål
Dommer: 4 stille og rolig kamp.
 
SEIF - Understed lørdag den 26/10 7 - 3 (3-1):
Målscore Jeppe Thomsen 6 mål og Kim Hansen 1 mål.
Dommer: 4! kører den hjem på det midddel
 
FFI - SEIF lørdag den 19/10 1 - 4 (0-1):
Målscore: Jeppe Thomsen 2, Frederik Buus og Bjarke Eriksen 1 mål
Dommer: 4 Store ører og små øjne, fløjter for baggeteller, har måske toppet i sin karriere.
 
TryT - SEIF søndag den 12/10 3 - 3 (0-2):
Målscore: Mads Thomsen 2 og Frederik Buus 1 mål.
Dommer: 7 med pil op, følger godt med, laver få fejl, alt i alt godt gået.
 
SEIF - Syvsten lørdag den 5/10 4 - 2 (1-2):
Målscore: Mads thomsen, Rasmus Graversen, Søren Nielsen og Jeppe Thomsen
Dommer: Rent 12!! Lader spillet flyde, stort overblik og dejlig rolig person.
 
Efter en super indsats i sidste spillerunde ude mod Skagen, fulgte drengene det godt op med ennu en sejr mod rækkens nr.3 Syvsten. Vi spillede bestemt ikke den bedste kamp. Og Syvsten kom desværre også foran både 1-0 og 2-0, det første mål scoret på en klar offside, det andet mål scoret på et forsvarskiks.Vi får dog reduceret til 1-2 inden halvlegen, på et flot angreb af brødrene Thomsen, sat ind af storebror "Eigil".

Ca. 15 min. inde i anden halvleg falder så næste scoring til SEIF,  "Ballo" scorer igen på et hjørnespark, som han gjorde i Skagen, 2-2 og Syvsten trækker sig længere tilbage på banen, uden tvivl for at forsvare det ene point, da SEIF får meget bedre fat i kampen.3-2 målet falder ca. 30 min inde i halvlegen, da Søren kanonerer læderet forbi Syvsten keeperen udenfor feltet - absolut kampens bedste mål. Efter føringsmålet begynder Syvsten igen at røre på sig, de jagter naturligt nok udligningen. De satsede mere fremad, og det resulterede i en kontrachance til SEIF som Jeppe "Pångi" Thomsen koldblodigt satte ind.

Klart uacceptabel 1. halvleg, og godkendt 2. halvleg. Vi skal bestemt have det bedre spil hevet op af posen når vi møder topholdet Try/Thorshøj i næste kamp.Men troen og gejsten må bestemt være tilstede efter to vigtige sejre i rap, og 6 dejlige point på kontoen. Chriss
 
Skagen - SEIF onsdag den 25/9 1 - 4 (0-1):
Målscore: Rasmus Graversen, Jørgen Thomsen, Kenni Rye og Kim Hansen
Dommer: God gammel erfaren dommer, 7 med pil op.
 
Endelig en forløsning med en sejr. Fuldt fortjent, med 4 flotte mål. De tre mål sat ind på perler af hovedstød udført af Ballo, Kenni og Jørgen. Kim Hansen scorede usvigeligt sikkert på straffespark. Flot redning af Daniel på Skagens straffe, der har vores kepper en af hans bedste kompetencer. Super indsats af holdet, som kæmpede bravt og spillede flot, alle viste at der skulle ydes en ekstra indsats, i kraft af mangel på både Frede, Søren og Smiley. Det gode spil og flotte resultast, må og skal give gejst til næste hjemmekamp mod Syvsten Lørdag den 05.10
 
SEIF - Sæby lørdag den 21/9 1 - 4 (1-2):
Målscore: Jeppe Thomsen
Dommer: 4 fløjter alt for meget, ødelægger spillet! men ikke skyld i nederlag.
 
SEIF - Lyngså fredag den 13/9 4 - 4 (2-1):
Målscore: Jeppe Thomsen 3 mål og Frede Buus 1 mål.
Dommer: 10!! Bare dejligt med en ung og dygtig dommer!
 
 Understed - SEIF fredag den 6/9 3 - 3 (3-1):
Målscore: Jørgen Thomsen, Jonas Buus og Mads Thomsen
Dommer: 10!! bare dejligt med en man ikke ser og hører.
 
SEIF - Try Thorshøj tirsdag den 3/9 2 - 4 82-3): 
Målscore:Kenni Rye og Nicolaj Mejlvang
Og kommentar til kampens dommer som følger med på vores hjemmeside, dumpet -03 til 00 og hold dig væk fra hjemmeside, hvis du ikke vil se sanheden i øjenene.
Don P
 
SEIF - FFI lørdag den 31/8 0 - 1 (0-1):
 
Syvsten - SEIF tirsdag den 28/8 1 - 1 (0-0):
 Målscore: Mads Thomsen
 
SEIF - Skagen tirsdag den 13/8 7 - 0 (5-0):
Målscore: Jeppe Thomsen 3, Frederik Buus 2, David Seidelin og Søren Nielsen 
 
Sæby - SEIF fredag den 8/9 4 - 4 (2-2):
Målscore Nicolaj Mejlvang, Frederik Buus, Kenni Rye og David Seidelin
 
Halløj alle.
Lidt info omkring serie 4´s første turneringskamp ude mod Sæby.
Vi mødte som forventet et stærkt Sæby mandskab, og kom også bagud 2-0 efter de første 25 min. Heldigvis fik Smiley og Frede udlignet inden pausen til 2-2.
Vi fortsatte momentum og godt spil i 2. halvleg og fik scoret til 2-3 på et flot mål af Kenni, og efterfølgende til 2-4 på et flot opspil og en kølig aflevering på tværs af Kevin til vores nye mand David. Et super comeback af hele mandskabet. Men desværre fik Sæby scoret til 3-4 efter hårdt pres. Og ca. 10 min. før tid scorer Sæby endnu engang til slutresultatet 4-4. Det sidste mål faldt efter en fatal dommerkendelse, bolden ryger ud til indkast, men i stedet dømmer dommeren hjørnespark, som Sæby scorer på.
En rigtig god kamp af begge mandskaber, men en dommer der bestemt ikke kunne følge tempoet i denne kamp. Utrolig mange fejl af den sorte herre.
Han burde nok lægge sine fritidsinteresser om til en årlig kanotur på Gudenåen, sammen med oldebørnene.
 
Chriss
 
 
SEIF - Læsø lørdag den 22/6 2 - 3 (2-1):
 
Målscore: Jørgen Thomsen, Niclas Nygård
 
Ulsted - SEIF torsdag den 13/6 4 - 1 (0-1):
 
Målscore : Frederik Buus.
 
 
SEIF -  Asaa tirsdag den 11/6 1 - 1 (0-1).
 
Målscore: Nicolaj Mejlvang
 

Kampen mod Aså viste sig at blive en rigtig spændende gyser. Vi vidste, efter den første kamp mod dem, at der var muligheder for point. Aså lå inden dagens opgør nummer to i tabellen, og skulle helst nappe alle tre point mod os, for at holde stand med topholdet fra Bangsbo.1. halvleg endte meget jævnbyrdigt med et par chancer til begge mandskaber, dog var det uheldigvis Aså der bragte sig foran på (igen) et heldigt mål.Efter en glidende takling, kom Zaghi uheldigvis til at kure bolde i mål med kroppen.

Efter pausen stod der SEIF på det hele de første 15-20 min, hvor vi brændte chance på chance. Endelig kom scoringen ved en flot aflevering fra Jeppe til Smiley, som scorede sikkert til 1-1. De sidste 15 minutter kom Aså godt ind i kampen, og havde et par farlige førsøg, heldigvis over, eller ved siden af målet. Casper skal dog roses for et par feber redninger, han blev naturligvis også kåret til bedste SEIFér.

Inden kampen, ville vi være ganske tilfredse med det ene point, men efter kampen, kunne vi se tilbage og ærge os over vi ikke fik alle tre. Men kæmpe ros til alle spillere for en heroisk fighter indstilling, og en tak til alle fremmødte som bakkede drengene op på stadion.

Serie 3 spiller torsdag den. 13.06 - kl 19.00 ude mod Ulsted, igen et af topholdende.

/Chris

 
SEIF - Hals fredag den 7/5 3 - 3 (1-3):
 
 
Målscore: Kim Hansen,Frederik Buus og Kenni Rye.
 

Kampen mod Hals  udviklede sig  i 1. halvleg til at blive et sandt mareridt for SEIF.  Allerede efter 20 min. spil stod der 0-3 på lystavlen. Et rent helvede, og en  stor bakke skulle bestiges.
Vi vidste på forhånd  at Hals har to af turneringens bedste angribere, og de viste bestemt også klasse  specielt i 1. halvleg.
Men troen på at  komme igen efter pausen var bestemt på plads for alle mand, vi vidste at der  skulle point på kontoen for at holde stand med de andre hold i  bundstriden.
Og vi kom godt fra  start i 2. halvleg. Efter ca. 10 min. spil hamrede Kim Hansen bolden i nettet på  et flot langskud.
Ca. 10 minutter  efter, sender Frede en lang bold frem i feltet, og en Hals spiller vil nikke den  tilbage til keeperen, men heldigvis ved siden af, og bolden strøg i kassen. Så  stod der 2-3 til gæsterne.
Et kvarter før tid  kom udligningen så endelig. Et fornuftigt opspil havnede på Kenni´s fødder, og  her er han sikker. Godt placeret skud forbi Hals keeperen, og så stod der  3-3.
De sidste minutter  pressede SEIF godt på. Blot to minutter tilbage af kampen, lavede Frede et  såkaldt one man show, med en dribletur fra midten af banen og frem til målfeltet  fik han afsluttet, men desværre lige i favnen af Hals keeperen. Tæt  på.
Lidt ærgeligt vi  blev taget på sengen i 1. halvleg, men kanon kæmpet af gutterne, og  flot comeback i 2. halvleg sikrede os det ene vigtige point.
 
Næste kamp er  allerede tirsdag, hvor vi møder et af topholdene fra Aså.
Sidst vi mødte Aså,  spillede vi en god kamp, og fik et point med hjem.
 
Der er kampstart  hjemme på XL-BYG ARENA tirsdag kl. 18.30
 
HÅBER PÅ STOR  OPBAKNING
 
 
 
Voersaa - SEIF fredag den 31/5 2 - 0 (1-0):

Kampen mod Voersaa var en meget jævnbyrdig  affærre. Desværre spillede vi absolut ikke op til det vi kan, og det er skidt,  når nu vi egentlig havde gode chancer for at få point med hjem fra Voersaa. 1  halvleg var rimelig jævnbyrdig, dog med os som chanceskaberen til mål, igen  brænder vi et par oplagte muligheder, som vi har gjort så mange gange før i  denne sæson. 0-0 ved halvlegen.

2 halvleg kommer Voersaa lidt mere ind i  kampen, og har dog også den første fornuftige chance som ryger et par meter over  mål. Efter ca. 20 min. spil, sker det uheldige for os, at målmand og  midterforsvar ikke kommunikerer sammen, og efter en svag tilbagelægning fanger  en Voersaa spiller bolden og kan trille den let i mål. Umiddelbart efter for vi  et gult kort for brok, og må spille i undertal ca 7-8 minutter, hvorefter en  Voersaa må have en ostemad for at sparke bolden væk ved et frispark til os. Så  venter vi bare de sidste par minutter, så vi kan komme i overtal, og satse mere  fremad for en udligning. Desværre får vi ikke lov til dette, da vi igen bliver  ramt af en udvisning, på en sjov dommerkendelse. Men vi må satse for at få den  udligning og mindst det ene point. Vi spiller de sidste 5 min. med tre mand i  bagkæden, og satser kraftigt fremad. Det resulterer så at Voersaa for en kontra  og scorer til slutresultatet 2-0

Næste kamp er  hjemme mod Hals, hvor vi for første gang kan komme over nedrykningsstregen -  meget vigtig kamp for gutterne.

Kamp start kl.  19.00 på XL Arena

/Chris

 
 
 
Fredag den 24/5  SEIF Bangsbo 1 - 4 (0-1):
 
Målscore: Frederik Buus

Alle  mand var sat op til at tage point fra Bangsbo, og gerne alle tre som de første i  puljen. Modstanderen ligger ganske fortjent, men bestemt overrasket helt  øverst i tabellen.Desværre gik det ikke som planlagt. Allerede efter 10 minutters spil  måtte en af vores profiler "Frede" udgå, da han efter en hovedstødsduel fik et  ordentligt sæbeøje, og måtte på bænken med en ispose.Spilmæssigt gik det fornuftigt i 1 halvleg, indtil 10 min. før  pausen, hvor Kim desværre trådte forkert i målet efter et slatten skud fra  Bangsbo, og bolden trillede over stregen. Men bortset fra det irreterende mål,  var vi rigtigt godt med i kampen, og havde også et par fornuftige  forsøg.

2  halvleg forløb sig desværre slet ikke efter planen. Bangsbo kom yderligere foran  med 2-0, igen et såkaldt lusemål, efter et klumpspil hvor bolden ikke blev  clearet ordentligt i vores målfelt, og havnede på en Bangsbo fod hvor  den sneg sig igennem adskillige ben og i mål. Efter  Bangsbo´s anden scoring kom vi rigtigt godt med i kampen igen, en flot  aflevering fra Jeppe til Smiley udmøntede sig i en friløber, men desværre satte  Smiley skudet direkte på Bangsbo keeperen.Bangsbo´s tredje mål, faldt efter et frispark til os lige uden  for deres felt. Men trods diverse opråb til dommeren ville Bangsbo ikke  flytte deres mur til rette afstand, de placerede sig omkring 5 meter foran  bolden, og skudet ramte muren hårdt, og røg op til Bangsbo angriber, som fik en  friløber og scorede sikkert til 3-0Efter ca. 20 min. spil af anden  halvleg, var det tiden igen at sætte Frede på banen, hans hævelse havde fortaget  sig en del, og han var klar til at kæmpe (det er jo trodsalt en Buus), og det  gav pote.Frede skiftede plads med Søren  på venstre kanten, hvor han gjorde sig bemærket med kampens flotteste scoring  til 1-3.Vi pressede på for at få endnu  en scoring, desværre blev det Bangsbo der lukkede med kampens sidste til slut  resultatet 1-4.

Vi kan ikke hænge vores hat på  enkeltpersoner, men tabet af Frede i det meste af kampen, en udvisning,  og  en dommer der bestemt ikke var optimal træk helt klart sine  spor.

Bangsbo vandt retfærdigt, trods  et par heldige mål. Næste kamp er på fredag ude mod Voerså, hvor vi igen kommer  på hårdt arbejde.

/Chris 

 
Fredag den 17/5 SEIF - Syvsten 1 - 0 (1-0);
 
Målscore Nicolej Mejlvang
 

Endelig kom forløsningen med en sejr til os, den har luret de sidste par kampe.Kampen mod Syvsten viste sig ikke at være så tæt som forventet. Syvsten havde ikke det store at byde på, og kom ikke til en eneste god chance.Det blev kun til lidt løse skud. Derimod havde SEIF gode muligheder for 2-3 mål. Kampens eneste scoring kom sidst i 1. halvleg hvor Jeppe lagde en perfekt aflevering til Smiley, som flot satte kuglen ind, uden chance for Syvsten keeperen.

Helt så prangene flot spil var det nu ikke fra vores side, det kan gøres betydeligt bedre, det så vi mod Asaa. Men vi fik tre tiltrængte point på kontoen, og det giver masser af selvtillid til næste kamp som spillesfredag den 24.05 kl 1900 hjemme mod topholdet fra Bangsbo.

Vi glæder os allerede.                Chris

 
Søndag den 12/5 Asaa - SEIF 2 - 2 (0-2):
 
Målscore Jeppe Thomsen 2 mål
 
 Vi fik et point i Aså, og det havde vi været rigtigt godt tilfreds med før kampen. Men efter kampen var vi lidt skuffet over ikke at ha nappet alle tre point, da vi var foran 2-0 efter første halvleg. Vi kom foran allerede efter fem minutters spil ved Jeppe, og havde rigtigt godt fat i kampen. Fem minutter før pausen øgede vi igen til 2-0 ved Jeppe. 15 minutter inde i 2 halvleg reducerede Aså til 1-2 efter en lille misfortåelse i vores forsvar. Og ca 10 minutter før tid udlignede Aså til slutresultatet 2-2, hvor de satsede kraftigt fremad.
Der blev talt 7 skud indefor Aså´s målramme + de to scoringer. Men vi kan gå fra kampen med opløftet pande, og tage fighter indsatsen med til næste kamp. Desværre måtte vi undvære 3 stampspillere til søndagens kamp mod Aså, men trods dette, kæmpede alle mand til slutfløjt.
Super indsats af alle mand - pokkers ærgeligt vi ikke skovlede alle 3 point på kontoen. Men vi har momentum nu, og det tager vi med på fredag, hvor det lader til at alle mand for første ganger klar.

 Chris

 
Torsdag den 9/5 Læsø - SEIF 1 - 1 (0-1):
 
Målscore Nicolej Mejlvang
 
Det viste sig som forventet at blive en tæt kamp på Læsø. Efter at SEIF styrede hele spillet de første 15 min. med et par gode chancer, kom Læsø mere med i kampen, de sidste 30 minutter af første halvleg, bølgede kampen frem og tilbage, uden de helt store chancer lige bortset fra Smiley´s flotte scoring til 0-1.
Anden halvlegs start, var en tæt affære, den første store chance tilfaldt Jeppe, som igen ikke havde heldet med sig, da skudet ramte stolpen, næste store chance tilfaldt Læsø, der satsede mere for at få en udligning, men en flot redning af Kim forhindrede øboerne i at udligne, kort tid efter fik Læsø en friløber, men den blev flot forpurret af Niklas, der lige nåede at indhente problemet, sejren begyndte at kunne duftes, men blot et kvarter før tid, begik Zaghi et tvivlsomt straffespark, den blev desværre flot sat ind af Læsøs anfører, uden nogen chance for Kim. Efter udligningen tog SEIF for alvor fat, vi styrede det meste af kampen, og havde da også et par "slatne" forsøg, ca. 5 minutter før tid blev Smiley grovt fældet i feltet, og der var klart straffe, uden tvivl, man kunne både se og høre det. Desværre forblev dommerens fløjte tavs...... jeg så ikke noget, blev der sagt stift.

Endnu engang må vi konstatere at heldet stadig ikke er helt med os, men trods alt kom der et point mere på kontoen.

Chris
 
Fredag den 3/5 SEIF - Ulsted 1 - 4 (0-2):
 
Målscore: Søren Nielsen 

Vores kampmoral kom igen i fokus i kampen mod Ulsted, efter en skidt indsats mod Voerså. Trods et nederlag på 1-4, som ikke helt fortæller faktum i denne kamp, ulsted får to "foræringsmål" i første halvleg, hvor vi i realiteten spiller fornuftigt mod et stærkt spillende Ulsted mandskab. Efter halvleg kommer Søren på banen og reducerer flot til 1-2 og vi er med i kampen for alvor, ikke længe efter har selvsamme Søren igen en kæmpe chance efter et flot opsil, skudet havner desværre lige i maven på Ulsteds keeper.Igen, nøjagtig som i kampen mod Hals, har vi flere gode chancer, men får ikke bolden over stregen.  Alt i alt kan vi være tilfredse med kampens forløb, der fightes og kæmpes som der skal, men heldet er desværre stadig ikke med os. Skærtorsdag drager drengene til Læsø, hvor vi igen skal kæmpe med alt hvad vi har, og henter vi tre point på øen er vi over nedrykningsstregen. Læsø ligger i tabellen lige over SEIF, så det er en utrolig vigtig kamp. 

Bedste SEIF Fredeik Buus

Chris
 
Tirsdag den 30/4 SEIF - Voersaa 1 - 4 (0-1):
 
Målscore: Frederik Buus 
 
Dagens kamp mod Voersaa blev aldrig den store kamp for os, forsvaret virkede ikke rigtigt, midtbanen fik ikke spillet uden om deres spillere og angriberne kom aldrig fri efter at de havde modtaget bolden, så rigtigt meget spil på udeholdets premisser.
 
Bedste SEIF Fredeik Buus
Don P
 
Torsdag den 25/4 Hals - SEIF 3 - 1 (1-0):
 
Målscore: Nicolej Mejlvang
 

Bravt kæmpet i dag - alle mand.
Det er f..... uture vi ikke scorer på vores chancer. Mig og Karl talte 7 gode af slagsen til os. Spilmæssigt var vi rigtigt godt med, specielt i anden halvleg. Ærgeligt de skulle foræres to lortemål, og endnu mere ærgeligt vi ikke kommer foran med to-tre mål.
Men i dag vidner helt klart om at vi spilmæssigt kan begå os i serie 3, vi mangler simpelthen held.
Fortsæt det gode spil, og den gode fight på tirsdag, så tror vi på alle tre point, når Voerså gæster vores arena. Det er her vi bestemmer.
 
 
Referat af Chris fra kampen.
 
Lørdag den 13/4 Bangsbo - SEIF 7 - 5 (4-3):
 
Målscore: Smiley 2, Frede, Jørgen og Bjarke
Lilleput resultat i Serie 3 kamp, 7 - 5 til Bangsbo efter 4 - 3 ved pausen.
Forsvar var der ingen af i dag på Bangsbo Stadion hvor Serie 3 var på besøg. 3 - 0 til Bangsbo efter 20 min. 4 - 3 efter 1 halvleg, vores mål blev scoret af Smiley, Bjarke og Jørgen. Bangsbo scorede 2 gange straks i 2. halvleg, medens vi havde Kim Målmand ude i 10 min, Frede scorede yderlig 2 gange til det mærkelige resultat på 7-5 til Bangsbo.
 
Lørdag den 6/4 Syvsten SEIF 0 - 0:
 
Efter at første kamp mod Aså blev udsat pga frosne baner og dommerkonflikt kom vi i gang lørdag i Syvsten. En meget lige kamp på en knollet træningsbane, de første 20. min havde vi meget spil hvor vi også fik scoret, men målet blev annuleret af dommeren da han mente at Frede havde skudt bolden ud af målmandens hænder og Mads scorede derefter oppe i nettaget. Jeppe og Jøregn havde også et par store muligheder men det blev ved 0-0 til pausen. Syvsten fik kort tid før pausen smidt deres målmand ud med rødt, da han forsætligt sparkede bolden på Frede, der kort forinden havde lavet et lille frispark på ham.
Med en kraftig vind i ryggen havde Syvsten det meste spil de første 25. min af 2. halvleg, hvor de havde en del muligheder, men Kim i måler tog på fornuftig vis sig af det der kom, mod slutningen havde vi et par kæmpe muligheder til at få de 3 point, men bolden sneg sig forbi målet. Alt i alt en lige kamp hvor holdene havde hver deres gode perioder, men det blev ved 0-0. 
Kampens spiller for SEIF: Kim 6 stemmer og Zakki 5 stemmer.
 

Fredag den 15/3 ude mod FFI YM træningskamp:

2 - 1 (1-1) Målscore: Jeppe 2 mål

Torsdag den 7/3 ude mod Tornby træningskamp:

4 - 3 (2-1) Målscore: Jeppe, Mads, Frede og David.

Sændag den 3/3 ude mod Bangsbo træningskamp:

2 - 3 (1-1) Målscore Jeppe og Bjarke.

Søndag den 24/2 ude mod Bjargby/Mygdal træningskamp:

5-2 (2-2) Målscore: Smiley 2, Jeppe, Mads og Buus 1 mål
Strandby-Elling-Nielstrup IF Fodboldafdelingen