Senior / Serie 2 / Referat 2009

Referat fra ugens kamp

Lørdag den 7/11 SEIF - Hørby 3 - 4 (0-1):
 
Målscore
Kim Hansen 2, David Myrup 1
Lørdag den 31/10 SEIF - Sæby 1 - 3 (1-1):
 
Målscore: Kim Hansen
 
Lørdag den 24/10 FFI - SEIF 8 - 0 (3-0)
Søndag den 18/10 SEIF - Gærum 0 - 4 (0-2):
 
Lokalopgøret mod Gærum var meget lige, men Gærum var klogest i afslutningerne, vi havde en del muligheder bl.a. ved Kim. Vi stillede nok med den bedste opstilling i længere periode, så det er ved at hjælpe med skaderne vi mangler bare 3 - 4 stykker endnu.
Søndag den 11/10 Fl.skjold - SEIF 1 - 1 (0-1):
 
1-1 i Flskjold var et fint resultat, vi kon på 1-0 ved Brian Kristensen, dette holdt til 10 min før tid, selv om at Fl.sklold havde flere muligheder, var vi tættest på at øge, Hans blev snydt for straffe og Jeppe havde et par friløbere.
Lørdag den 3/10 SEIF Jerslev/S 0 - 9 (0-4):
 
Største røvfuld i nyere tid, men jeg kan trøste nogle med, at jeg var med til at tabte med 11-2 i Sæby (1974) efter at have ført med 2-0. Don P.
Fredag den 24/9 Lyngså - SEIF 4 - 2 (3-1):
 
Til dagens kamp var de tre stamspiller Anders Buus, Claus Bødker og Claus Baier klar igen efter skader og sygdom. Vores mål i første halvleg blev scoret af Gert på straffe til 1-3 og til 2-4 var selvmål af Lyngså. Selv om vi havde utroligt mange chancer i hele kampen kunne vi bare ikke få den ind, selv om vi tabte med var der mange lyspunkter og vi ser frem til lørdagens kamp mod Jerslev/S, hvor endnu flere spillere venter klar. Dagens fidus gik til David Myrup.
Lørdag den 19/9 Hørby - SEIF 4 - 0 (3-0):
 
Bundopgør i Hørby hvor sejren til Hørby var fortjent, vores svage side er forsvaret der er ramt af de mange skader vi har i klubben. Selv om vi havde flere målchancer lykkedes det ikke at få scoret, men stadig godt humør i truppen der ser frem til de næste kampe. Tim Ø fik 9 stemmer til dagens fidus.
Fredag den 11/9 Sæby - SEIF 3 - 1 (1-0):
 
Til dagens kamp i Sæby var det med bange anelser at vi stille op, selv om der stadig er 9 skade spiller, og 3 afbud til aftenens kamp, spillede vi en rigtig god kamp. David Myrup var med for førete gang og spillede en rigtig god kamp, de øvrige spiller fra U 19 var også gode, hvor især Daniel i målet spillede fejlfrit igen i aften, Kim Graversen og Palle Larsen fra Old Boys samt Chr Hansen og Theis Nielsen fra det gammel fiskerhold deltog også. 1-0 til Sæby efter 42. min på tæt hold efter en god redning af Daniel, 2-0 efter 25. min i 2. halvleg på et dommedagsskud, og 3-0 10. min før tid, 3-1 ved David 5. min igen, på et fladt skud fra kanten feldet.
Så er der pause til næste lørdag i Hørby, her ser det ud til at en 5-6 stykker er klar efter skader. Fidusen gik til Daniel C med 8 stemmer. 
Fredag den 4/9 SEIF - FFI 0 - 6 (0-0):
 
Da der var spillet 67 min stod det stadig 0-0, men 3. mål på 5. min til FFI lukkede kampen, men der blev kæmpet over hele linien og vi var bare oppe mod en bedre modstander, Daniel fik 13 stemmer og der var comback til Palle Larsen, som sidst spillede på 1. holdet i 1994. Det er dejligt at gamle spillere vil hjælpe, med alle de skader vi har på 1. holdet i øjeblikket. Blot for at nævne nogle Buus, Tim, Frank, Torben, Gilli, Baier, Lars K, Martin H, Patani og Claus Bødker som er indlagt på Odense sygehus med sin søn, (der går forøvrigt godt, de forventer at være tilbage om 2 - 3 uger). Fidusen gik til Daniel C. med 12 stemmer
Tirsdag 1/9 Gærum - SEIF 5 - 0 (2-0):
  
Et meget ungt hold fik det som ventet svært i Gærum, men selv om det blev 0-5 var der en god stemning og fidusen gik til Daniel C.
Onsdag 26/8 SEIF - Flauenskjold 0 - 3 (0-1):
 
Efter at midterforsvaret blev skadet mod Jerslev, var Claus B og Thomas A de nye på disse pladsen, selv om de gjorde det godt, var det fuldt fortjent at Flauenskjold vandt, på vores hold var det især en man lagde mærke til, U 19 målmanden Daniel Christensen (17år), han spillede en kanonkamp, især efter at vi var blevet 10 mand, da dommeren havde meget lange ører efter at en Flauenskjold spiller lavede er meget groft og grimt frispark på vores spiller, blev det kommenteret fra vores spiller, hvorefter vi fik rødt kort. Hvis alle kommentarer til grove frispark bliver dømt som dette, bliver det svært at være fodboldspiller i fremtiden. Når dette er sagt havde det ikke indflydelse på resultatet, da Flauenskjold var bedre på dagen. Frank O fik fidusen.
Fredag den 21/8 Jerslev - SEIF 4 - 0 (3-0):
 
Skrækkamp for 1. holdet, 5 spillere skadet, to blev småskadet under opvarmningen Frank og Martin, efter15. min Casper Dalgaard, Buus brækkede kravebenet i starten af 2 halvleg og Pantani var småskadet under hele kampen.
Inden for de første 25 min havde vi to store muligheder for at komme på 1-0 og 2-0 hvor Gert og Thomas ramte træværket, men som det tit går når man ikke får scoret og samtidig modstanderne gør, ja så taber man fodboldkampe. Thomas A og Henrik K hver 4 stemmer. 
Fredag den 14/8 SEIF - Lyngså 2 - 1 (1-1):
 
Efterårets første kamp mod Lyngså var som altid meget jævnbyrdig, Lyngså sad på første halvleg hvor de kom på 1-0 efter 30 min, hvor en bold passerede hele forsvaret på tværs af feldtet, hvor deres spiller scorede, efter 40 min kom vi på 1-1 en lang stikning til Thomas scorede da han loppede den over målmanden. 2. halvleg var vores efter en del muligheder blev det 2-1 ved Thomas, der pille bolden fra deres bagerste mand og scorede under målmanden. I de sidste 5. min havde Lyngså 2 - 3 skud på stolperne, men et godt forsvar med Daniel på mål holdt stand.
Debut for Daniel i målet, hvor han spillede en meget stor kamp, fidusen gik til Thomas.
Torsdag den 18/6 Bindslev/T - SEIF 4 - 3 (1-0):
 
Forårets sidste kamp blev spillet i Bindslev der skulle have en sejr for at blive i serie 3, dog har en del resultater i resten af Jylland afgørende for at Bindslev bliver,  det afgøres først lørdag ved 16 tiden. Vores mål blev scoret af Lars Jespersen med 2 og Thomas Andersen 1.
Debut til Emiel "ZAKKI" Larsen, der er en af fremtidens spillere.
 
Så er der sommerferie indtil torsdag den 23/7 kl 1830 hvor der er standerhejsning for Senior og Ynglinge U 19.
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen, Kim Hansen, Tim Østergård, Lars Jespersen, Claus Nielsen, Frank Olsen, Gert Møjen, Niclas Nygård, Chr Schriver,  Jesper Sørensen og Emiel Zakki Larsen.
Fredag den 12/6 SEIF - Vejby 3 - 1 (2-1):
 
En kamp som vi skulle vinde, efter 7. min fik Vejby 2. spillere udvist i 10. min samt deres træner bortvist og i den periode scorede Gilli til 1-0 efter en længere dribletur, 2-0 ved Anders Buus efter 30. min, kort før til 3-1 på et rigtigt godt langskud.15. min ind i 2. halvleg 3-1 ved Bjarne Svendsen efter et lop over målmanden, igennem hele kampen havde vi fuld kontrol over kampen og 3. point på kontoen, dermed er vi 99,99999% sikker på at blive i Serie 3 til efteråret.
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen, Kim Hansen, Tim Østergård, Lars Jespersen, Claus Nielsen, Frank Olsen, Gilli Haraldsen, Anders Krøgh, Bjarne Svendsen, Niclas Nygård, Chr Schriver og Jesper Sørensen.

Fredag den 5/6 Hørby - SEIF 2 - 2 (0-2):

Målscore: Kim Hansen og Claus NOLLER Nielsen
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen, Kim Hansen, Tim Østergård, Lars Jespersen, Claus Nielsen, Torben Pedersen, Frank Olsen, Gilli Haraldsen, Claus Baier, Lars Krogsgård, Anders Krøgh og Jesper Sørensen.

Onsdag den 20/5 Sindal - SEIF 2 - 0 (0-0):

Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen, Chr Schriver,  Kim Hansen, Lars Jespersen, Claus Nielsen, Torben Pedersen, Gilli Haraldsen, Claus Baier, Jesper Schriver, Niclas Nygård og Jesper Sørensen
Fredag den 15/5 SEIF - Bjergby/M 1 - 3 (0-3):
 
En kamp vi skulle have vundet, men bagud efter 16 min med 3-0, så er det ikke let selv om der var rigtig mange muligheder,bolden kommer først ind ca. 15. min før tid ved Thomas. Vi skal snart til at have point, hvis ikke det bliver for spændende i de sidste runder
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen, Chr Schriver, Lars Jensen, Kim Hansen, Ulrik Mellergård, Lars Jespersen, Claus Nielsen, Torben Pedersen, Frank Olsen, Gilli Haraldsen, Claus Baier og Jesper Sørensen

Lørdag de 9/5 Sæby - SEIF 3 - 0 (0-0):

Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen,Tim Østergård, Chr Schriver, Lars Jensen, Kim Hansen, Bjarne Svendsen, Lars Jespersen, Claus Nielsen, Torben Pedersen, Niclas Nygård, Anders POP Rasmussen og Jesper Sørensen

LP Tirsdag 5/5 Hjallerup - SEIF 5 - 0 (1-0)

Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen,Tim Østergård, Chr Schriver, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Bjarne Svendsen, Jesper Schriver, Claus Nielsen, Torben Pedersen, Niclas Nygård og Jesper Sørensen
Fredag den 1/5 SEIF - Tornby 1 - 4 (1-3):
Selv om at vi tebte med 4-1 var det en meget lige kamp, Tornby kom på 3-0 på 3 mærkelige mål, Gille fik reduceret til 1-3 fem min før pausen, vi havde to/tre store muligheder inden pausen men det var stolpe ud for os, efter 30 min i 2 halvleg blev dt til slutresultatet 4-1 til Tornby.
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen,Tim Østergård, Chr Schriver, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Lars Jespersen, Jesper Schriver, Claus Nielsen, Clus Baier, Torben Pedersen, Niclas Nygård og Jesper Sørensen
Lørdag de 25/4 Hirtshals-SEIF 3 - 1 (2-1):
 
Som sædvanlig var der en kraftig blæst i Hirtshals, samtidig var banen meget dårlig og i et forsøg på at udbedre skaderne havde man kastet en masse sand på, så meget vanskelige forhold især for udeholdet, da Hirtshals jo kender forholdene. Vi kommer bagud 1-0 efter 3. min hvor Claus rammer en Hirtshalsspiller på et udkast, hvorefter bolden sejler ind i målhjørnet pga den kraftige blæst, 2 - 0 på et godt gennemspillet angreb efter 17. min, efter 25 min får Gille bolden på kanten af feltet efter at have snydt 4-5 mand udplaserer han målmanden til 2 -1, herefter har vi en del spil men de store muligheder har vi ikke.
2. halvleg er meget jævnbyrdig, men Hirtshals kommer på 3-1 efter klumpspil tæt under mål med en lang tå, resten af kampen forsvaret Hirtshals føringen, vi har en del muligheder især ved hjørnespark lagt ind af Chr. men ind vil bolden ikke. I den periode har Claus også et par klasseredninger så slutstillingen blever 3-1 til Hirtshals.
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Rune Knudsen, Thomas Andersen,Tim Østergård, Chr Schriver, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Bjarne Svendsen, Jesper Schriver, ClausNielsen, Clus Baier og Jesper Sørensen
Fredag den 17/4 SEIF - Syvsten 5 - 0 (2-0):
 
Kim 2 mål, Gilli 1 mål, Tim 1 mål og Thomas 1 mål
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Rune Knudsen, Thomas Andersen,Tim Østergård, Chr Schriver, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Bjarne Svendsen, Torben Pedersen, Niclas Nygaard, Jesper Schriver og Jesper Sørensen
Torsdag den 9/4 FFI - SEIF 2-6 (1-4): 
En kamp hvor vi scorede på vores muligheder, mod et ældre forsvar i FFI der ikke kunne følge med vores hurtige i angrebet.
1-0 ved Glilli på frispark efter 5. min, 2-0 efter 10. min ved Buus tæt under mål, straffe til FFI efter 11. min til 2-1, Kim Hansen til 3-1 og 4-1 i det 14. og 17. min, derimellem havde Buus et skud på overlæggeren.
5-1 ved Gille efter 10. min ind i 2 halvleg og 6-1 ved Kim Hansen fra spids vinkel efter målmandsdrop i det 25. min og 6-2 med 15. min igen af FFI. Fuldt fortjent sejer til os med flere gode redninger af Claus Bødker i målet. 
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Anders Buus, Rune Knudsen, Thomas Andersen,Tim Østergård, Lars Møller, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Claus Baier, Bjarne Svendsen, Torben Pedersen, Niclas Nygaard, Jesper Schriver og Gert Møjen
Fredag den 3/4 SEIF- Østervraa 1-3 (1-2):
 
Forårets første kamp blev spiller i tæt tåge på XL.Byg Arena, hvor udeholdet Østervraa vandt fortjent med 3-1.
De første 20 min sad Østervraa på hele spillet og kom på 1-0 efter de spillede sig igennem i vores højre side. Derefter kom vi mere ind i kampen og efter hjørnespark fra Claus Baier kom vi på 1-1 ved Rune tæt inde under mål, 5. min før til fik Claus det gule kort, Anders Buus tog målet men kunne ikke hindre at de kom på 2-1 inden pausen.
I starten af 2. halvleg havde vi 3 4 store chancer, men en helt fri Lars M og med Gillis stolpeskud der ikke ville ind var vi meget tæt på 3-2, derefter fik Østervraa lukket kampen efter 30 min til 3-1. Lidt skuffende start men Østervra var det klart bedste hold. Torsdag skal vi til FFI, så det må gå ud over dem!!!!!!!
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Claus Nielsen, Anders Buus, Rune Knudsen, Thomas Andersen,Tim Østergård, Lars Møller, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Claus Baier, Jesper Sørensen, Bjarne Svendsen, Torben Pedersen og Niclas Nygaard
Fredag den 27/3 SEIF- Hørby 4-2 (2-0):
 
Gillis aften........ Sidste træningskamp mod Hørby blev 4-2 til os, selv om Hørby havde mest spil igennem kampen, var det os der var mest målfarlige, når de 4 på toppen Kim Hansen, Lars Møller, Gille Haraldsen og Thomas Andersen er kommer over midterlinien bliver der altid en målchance ud af det, efter 8. min stod der 2-0 til os, Gilli rundede målmanden til 1-0 efter 5 min og et velspillet angreb med indlæg fra Kim blev det 2-0 ved Gilli, vi havde bolden i mål et par gange mere i første halvleg, men de blev korekt  annuleret.
3-0 ved Gilli efter 20 min i anden halvleg spillet fri af Lars, Hørby fik reduceret på 2 mål inden for 5 min til 2-3, hvorefter Gilli på hovedstød slog sejren fast med sit 4 mål. God dommer, god kamp og en rigtig god opstart til foråret 2009.
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Claus Nielsen, Anders Buus, Rune Knudsen, Thomas Andersen,Tim Østergård, Lars Møller, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Claus Baier, Jesper Sørensen, Jesper Schriver, Torben Pedersen og Niclas Nygaard
Lørdag den 21/3 Syvsten-SEIF 0-5 (0-4):
 
Dagens kamp i Syvsten blev afgjort i de første 25 min hvor vi kom på 4-0, i den periode havde Syvsten kun rørt bolden når de gav den op. 1-0 efter 5. min. ved Gilli, 2-0 ved Lars M efter 10. min. og Andres Buus 3-0 og 4-0 inden der var spillet 25. min. efter rigtigt god gang fodbold, resten af 1. halvleg havde vi masser af muligheder men det blev ved 4-0.
Syvsten kom længere frem i 2 halvleg og havde også et par muligheder, men det hele løb ud i sandet, Lars M scorede til 5-0 5. min. før tid og i sidste min. havde Claus Bødker en fiberredning så slutresultatet blev ved 5-0. En fær spillet kamp hvor eneste dramatiske indslag var en dommer der havde meget lange ører og hørte alle kommentarer, Rene´(holdleder) fik rødt og Gilli fik gult, ikke første gang vi støte ind i en meget mærklig dommer fra Brønderslev, vi må håbe vi ikke møder ham mere i år.                                                                             Don P.
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Claus Nielsen, Anders Buus, Chr Schriver, Rune Knudsen, Bjarne Svendsen,Thomas Andersen,Tim Østergård, Lars Møller, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Claus Baier og Jesper Sørensen.

Fredag den 13/3 SEIF-Sindal 4-1 (2-0):

Vi kom på 1-0 efter 15 min hvor Lars Møller og Gilli kombinerede sig igennem med Lars som målscore, i det 44 min kom Kim Hansen og og Tim igennem i venstre side hvor Kim spillede pladt ind til Gilli der snittede den ind til 2-0. Ca. 15 min ind i 2 halvleg scorede Niclas Nygaard til 3-0 tæt ind under mål efter indlæg fra højre, endnu et indlæg fra højre af Gilli hvorefter Kim springer over bolden og så scorer Thomas til 4-0, 4-1 kort før tid af Sindal. En rigtig god kamp af førsteholdet.
 
 Dagens hold:
Claus Bødker, Jesper Sørensen, Anders Buus, Chr Schriver, Rune Knudsen, Bjarne Svendsen,Thomas Andersen,Tim Østergård, Niclas Nygård, Lars Møller, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Jesper Schriver,Torben Pedersen og Brian Kristensen.
Lørdag 7/3 Sæby - SEIF 2-2 (0-1):
 
Lørdag var serie 3 i Sæby, hjemmeholdet spillede deres 5 træningdkamp, det var vores 2 kamp. Vi kom på 1-0 ved Bjarne Svendsen midt i første halvleg, kort ind i 2 halvleg blev det 1-1 og ca 10 min senere 2-1 til Sæby, Gille udlignede til 2-2 ca 15 min før tid. Et rigigt godt resultat for os, Sæby stillede med 5-6 mand der var faste på serie 2 i efteråret, men klogt spillet og en rigtig god målmands reserve i Jack Moll hev vi 2-2 hjem. 
 
Dagens hold:
Jack Moll, Jesper Sørensen, Chr Schriver, Rune Knudsen, Bjarne  Svendsen,Thomas Andersen,Tim Østergård, Lars Møller, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Jesper Schriver, Claus Baier, Brian Kristensen og Torben Pedersen.

Den 27/2 SEIF - FFI 1 - 2 (0-2):

Årets første træningskamp blev spillet fredag aften hjemme mod FFI, gæsterne kom hurtigt foran med 2-0 efter et par forsvars kiks hvor vi havde et helt nyt midterforsvar, derefter blev der lukket af og vi havde mest spil i resten af kampen, dog fik vi kun scoret 1. gang ved "Noller", der er vendt tilbage til SEIF efter en 3 år i Viborg, hvor han spillede på serie1- og jyllandseriehold.
Dagens hold:
Claus Bødker, Jesper Sørensen, Anders Buus, Claus Nielsen, Rune Knudsen, Bjarne Svendsen,Thomas Andersen,Tim Østergård, Niclas Nygård, Lars Møller, Gilli haraldsen, Kim Hansen, Jesper Schriver og Claus Baier.
Strandby-Elling-Nielstrup IF Fodboldafdelingen