Senior / Serie 2 / Referat 2008

Referat 2008

SEIF - Bindslev/T 19/10 1 - 3 (0-2):

Målscore: Gilli Haraldsen

Vejby - SEIF 12/10 0 - 2 (0-0):

Målscore : Gille Haraldsen 2 mål

SEIF - Hørby 5/10 1 - 0 (1-0):

Målscore: Gilli Haraldsen

SEIF - Sindal 28/9 0 - 0:

Bjergby/M - SEIF 21/9 1 - 2 (1-1):

Efter en del afbud var vi forberedt på at det vil blive en svær kamp i Bjergby, et sted hvor vi altid har problemer og ca. efter 15 min kom de på 1-0, vi fik udlignet efter 35 min hvor Gilli snyder et par spillere går til baglinien og sender den fladt ind til Lars R der scorer til 1-1. I anden halvleg kommer vi på 2-1 ved Gilli på frispark fra ca. 20 m efter 20 min, i resten af kampen havde vi flere muligheder, men det blev ved 2-1 til os.

SEIF - Sæby 12/9 0 - 1 (0-0):

Kampen mod Sæby blev lige så svær som jeg frygtede, to forsvar der ikke stod stærkt, så det var svære betingelser for begge hold angreb, i starten havde vi et par chancer ved Gilli uden der blev scoret, det var stort set hvan der var i 1. halvleg, samme mønster i hele 2 halvleg, dog fik Sæby scoret efter 25 min ved et forsvars kiks til 1-0, vi havde et par muligheder til slut bl.a. ved Ulrik.
 
Dagens hold:
Claus Bødker,Daniel Andersen, Thomas Andersen, Anders Buus, Chr Schriver, Lars R Jensen, Ulrik Mellergård, Kim Hansen, Gilli Haraldsen, Lars Jespersen, Rune Knudsen, Tim Østergård og Claus Johansen
Tornby - SEIF 7/9 2 - 1 (1-1):
 
EN VANDPOLOKAMP PÅ EN PLØJEMARK. Ja! sådan en kamp blev der spillet i Tornby søndag aften, da kampen skulle i gang havde det regnet i flere timer og over halvdelen af banen stod under vand. Vi skal ikke give det skylden for at vi tabte da det var ens for begge hold, men når vi med 60-70% af spillet igennem hele kampen ikke kan score på 3-4 helt åbne chancer kan man ikke vinde fodboldkampe. Efter 10 min slap en Tornby angriber fri i venstre side og udpladserede Claus, stort set deres eneste chance i 1. halvleg, ca 30 min 1 - 1 ved Ulrik efter samspil med Gilli , vi forsatte presset halvlegen ud men ind ville den ikke. Med 3 - 4 kæmpe muligheder fordelt over hele anden halvleg som ikke blev udnyttet er der svært, ca. 4 min før til får Tornby en kontra og scorer via stolpen liggende fra kanten af feltet. Selv om der var vanskelige forhold kæmpede holdet igennem hele kampen, bare synd at vi ikke får scoret. Dommertrioen var helt perfekt og dømte en næsten fejlfri kamp, store roser på trods af de vanskelige forhold.
 
Dagens hold:
Claus Bødker, Thomas Andersen, Anders Buus, Chr Schriver, Lars R Jensen, Ulrik Mellergård, Kim Hansen, Gilli Haraldsen, Lars Jensen, Rune Knudsen, Brian Kristensen og Claus Johansen

Jerslev/S - SEIF 4/9 7 - 6 (1-2):

Dagens kamp i jydsk pokal blev lige så svær som frygtet med 6 nye i startopstillingen siden sidste kamp i fredags. Hjemmeholdet kom efter 10 min på 1-0 fra kanten af feltet 1-1 ved Gilli efter 20 min på et følt skud over målmanden, 1 - 2 ved Kim da han snød deres bak og satte den ind fra spids vinkel, fortjent efter en halvleg hvor vi havde nuligheder for at score en 3 mål mere, i anden halvleg havde Jerslev mest spil men vi havde stadig flere åbne muligheder, Gert fik den i mål 15 min før tid, men det blev underkendt?????, 2-2 5. min før til efter klumpspil, direkte til straffe, hvor vi brændte et enkelt.
Dagens hold:
Claus Bødker, Jesper Sørensen, Rune Knudsen, Anders Buus, Claus Johansen, Casper Dalgård,Thomas Andersen, Kim Hansen, Brian Kristensen,Gille Haraldsen, Gert Møjen, Johan Pederesen og Chr Schriver.
Fredag den 28/8 SEIF - Hirtshals 3 - 0 (0-0):
 
En kamp hvor to hold ville spille fodbold og fik lov til det af dommeren, efter en meget lige 1. halvleg hvor to gode forsvar havde styr på kampen endte med 0-0. 
9. min ind i 2. halvleg fik Bjarne 10 min for en eftertakling (TYND) men med 10 mand fik vi styr på kampen, først spillede Lars N Gilli fri i en medløber som scorede fladt til 1- 0, 2 - 0 ved Gilli på straffespark begået mod Kim, altså 2 - 0 hvor vi var en mand i undertal og 3-0 ved Kim der skød fladt på mål fra spids vinkel, yderlig et par mål havde vi nok fortjent, men 3 - 0 var helt ok mod et hold hold som Hirtshals der ville spille fodbold.
Kampens spiller Daniel Andersen med 13 stemmer.
Dagens hold:
Claus Bødker, Thomas Andersen, Daniel Andersen, Anders Buus, Chr Schriver,Lars R Jensen, Lars Jespersen, Bjarne Svendsen,Kim Hansen, Gilli Haraldsen, Lars Nielsen, Rune Knudsen og Brian Kristensen.

 

Fredag den 22/8 Syvsten - SEIF 1-4 (0-2):
 
En kamp vi sad på fra start til slut, efter 1. min havde Kim en stor chance for at bringe os i spidsen, men skød over fra tæt hold, efter 10 min havde Syvsten et stolpeskud dette var stort set den eneste mulighed de havde i første halvleg. Efter ca 15 min Bjarne går til baglinien i modsat side får Kim den skrådt bagud til Gille der scorer fra tæt hold, 2-0 efter ca. 25 min, dyb stikning til Gilli der scorer under målmanden, lige inden pausen har Bjarne en stor chance, men den bliver redet på mållinien at en Syvsten spiller. Straks i starten af 2 halvleg kommer vi på 3-0 på straffe ved Gille som blev begået mod Thomas Andersen, 4-0 igen ved Gilli, Lars Møller erober bolden ved midterlinien efter et par træk spiller han Gille der scorer ved nærmeste stolpe, yderlig en 3 - 4 store chanser havde vi inden Syvsten får reduceret 10 min før tid ved deres bedste spiller.
Dagens hold:
Claus Bødker, Thomas Andersen, Rune Knudsen, Daniel Andersen, Chr Schriver, Kim Hansen, Lars R. Jensen, Ulrik Mellergård, Bjarne Svendsen, Gille Haraldsen(1), Lars Møller Nielsen,Jesper Sørensen, Brian Kristensen og Amders Buus.
 
 
Fredag den 15/8 SEIF- FFI 1-1 (1-1):
 
 
Dagens Hold:
 Claus Bødker, Claus Johansen, Anders Buus, Lars Jensen, Rune Knudsen, Lars R. Jensen, Lars Jespersen, Kim Hansen, Thomas Andersen, Ulrik Mellergaard(1), Gilli Haraldsen, Casper Dalgård, Brian Kristensen og Chr Schriver.

Fredag den 8/8 Østervrå - SEIF 3-3 (1-3):

Til dagens kamp stillede vi med 5 debutanter. Vi startede bedst, og havde flere muligheder, men efter 8 min kom Ø.Vrø på 1-0 efter hjørnespark, vores gode spil forsatte og 1-1 kom efter at Kim Hansen med et langt sideskift fandt Thomas Andersen, der fra kanten af straffesparksfeltet satte den ind med et rigtigt godt fladt skud. 3 - 1 til Ø.Vrå i det 30 og 35 min efter klumpspil i vores felt, men igennem hele 1 halvleg havde vi en masse godt spil med mange scorings muligheder, Straks i 2 halvleg blev det 2 - 3 med et godt skud fra Kim Hansen fra spids vinkel, 15 min før tid fik vi et gult kort, men selv med 10 mand havde vi spillet og 7 min før til fik Gilli Haraldsen udlignet til 3-3 på hovedstød efter et godt indlæg fra Casper Dalgård, i de døende minutter havde Claus Bødker et par klasseredninger og vi fik en kæmpe mulighed ved klumpspil hvor bolden dansede på stregen, men det blev ved 3-3.

Dagens Hold:

Claus Bødker, Claus Johansen, Anders Buus, Danile Andersen (debutant), Rune Knudsen (debutant) Lars R. Jensen, Lars Jespersen (debutant), Kim Hansen (1), Thomas Andersen(1), Ulrik Mellergaard (debutant), Gilli Haraldsen (1)(debutant), Casper Dalgård, Brian Kristensen og Chr Schriver.

SEIF - Tornby 16/6 1 - 8:
 
Der er ikke meget at sige efter 0-5 ved pausen, da var det løb kørt, Frank Olsen var eneste målscore på et flot langskud, vi skal se frem til sidste kamp mod Hirrtshals håber at vi kan stille i stækeste forsvarsopstilling.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Lars Jensen, Kim Hansen, Jesper Sørensen, Chr Lyng, Bjarne Svendsen, Anders Krøgh, Frank Olsen, Lars Krogsgård, Casper Dalgård, Dennis Axelsen, Jesper Schriver og Thomas Andersen.
 
 
 
Østervrå - SEIF 7/6 3-0:
 
Vel nok kredsens næst bedste hold efter SHI vi spillede imod, var igennem hele kampen et bedre hold en vores og slog til på de chancer de fik, vi fik et par gode muligheder i kampens start ved Kim og Lars, med bolden gik ikke vores vej, efter en halv time scorede Ø.Vrå med en halvflugter uden muligheder for Claus, et kvarten ind i anden halvleg kom de på 2-0 efter et kiks på vores midtbane, og efter 30 min 3-0 med indlæg fra venstre side og de scorede på hovedstød, mod kampens slutning var der lidt dramatik da dommeren først fløjtede for offside da en Ø.vrå spiller nåede bolden ved kanten af fældet, samtidig kom Claus ud for at takle spilleren, men nåede det ikke og fik så et Gult kort og vi fik frispark "meget mærkligt", kort efter fik så Frank også et gult, så de sidste 10 min spillede vi med 9 mand, men Anders Buus i mål klarede det der kom.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Lars Jensen, Kim Hansen, Ronni Knudsen, Jesper Sørensen, Chr Lyng, Bjarne Svendsen, Anders Krøgh, Frank Olsen, Lars Krogsgård, Chr Schriver, Casper Dalgård og Dennis Axelsen.
 
SEIF - FFI 30/5 1 - 1:
 
En kamp hvor vi modte et tophold, men vi fik 1-1 efter en lige kamp der bølgede frem og tilbage FFi kom på 1-0 i første helvleg, 13 min ind i anden halvleg scorede Bjarne til 1-1 direkte på frispark, vi kom også på 2-1 men målet blev annuleret for offside, men alt i alt en retfærdigt resultat.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Claus Have, Kim Hansen, Jesper Schriver, Jesper Sørensen, Thomas Frydkjær, Chr Lyng, Bjarne Svendsen, Frank Olsen, Anders Krøgh, Casper Dalgård, Henrik Krøgh og Lars Jensen.
 

Landspokal Seif - Skagen  27/6 1-2:

 

Kampen mod Skagens serie 1 blev noget mere spændende end jeg havde regnet med da Skagen ligger til oprykning til jyllandsserien så det må siges at de var favoritter men vi holdt dem fra målet det meste af tiden mest pga.  Claus Bødker der tog næsten den aften men ca. 25 min inde i første halvleg fik de scoret til 0-1 som holdt resten af halvlegen. Anden halvleg bølgede lidt frem og tilbage med chancer i begge ender men Skagen kom på 0-2 med ca. 20 min igen, lige efter fik vi bolden i mål men desværre syntes linjedommeren at der var offside. Men så 10 min før tid tog Lars Krogsgård sagen i egen hånd og driblede sig igennem hele Skagens forsvar for til sidst at udplacere målmanden. de sidste 10 min pressede vi godt på men det blev ved 1-2.                                Rene 
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Lars Jensen, Anders Buus, Thomas Andersen, Kim Hansen, Jesper Schriver, Jesper Sørensen, Chr Lyng, Frank Olsen, Lars Krogsgård, Chr Schriver, Dennis Axelsen. og Claus Have
  
Sindal - Seif  22/5 2-0:
 
Kampen i Sindal var træls intet ville lykkes og vi havde næsten ingen chancer, så den kamp glemmer vi!!           Rene
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen, Kim Hansen, Jesper Schriver, Jesper Sørensen, Thomas Frydkjær, Chr Lyng, Bjarne Svendsen, Frank Olsen, Lars Krogsgård, Henrik Krøgh, Chr Schriver og Dennis Axelsen.
 
Flauenskjold - SEIF 18/5 1 - 1 :
 

Kampen mod Flauenskjold blev lidt af en kold dukkert for SEIF da 3 point havde varmet noget mere end bare det 1 det nu blev til. Kampen startede lidt afventende fra begge sider men langsomt lukkede vi mere op for spillet og kom til flere chancer og efter ca. 30 min fik vi da også scoret på et skud af Bjarne Svendsen som blev rettet af, af en Flauenskjold spiller så første halvleg endte 1-0. Anden halvleg svingede spillet meget med flere chancer til begge hold dog nok mest til os men desværre var det Flauenskjold der fik scoret. Så stillingen var 1-1 resten af kampen pressede vi godt på og var meget tæt på flere gange men manglede det sidste held.

Nu har jeg ikke skrevet noget om ”dommeren” for får man først lukket op er det svært at stoppe igen. Men at han vælger ikke at dømme 2 muligvis 3 straffe til os plus alle de andre fejl han konstant laver igennem hele kampen viser at han simpelthen ikke er dygtig nok nok til at dømme en serie 3 kamp vi lader det være ved det!!!! 
 Renè  
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Thomas Andersen, Kim Hansen, Jesper Schriver, Jesper Sørensen, Thomas Frydkjær, Chr Lyng, Bjarne Svendsen, Frank Olsen, Lars Krogsgård, Henrik Krøgh, Chr Schriver og Dennis Axelsen.
 
SEIF- HI 1/5  5 - 2:
 
Dagens kamp mod HI var svaret på om vi skulle være med i bundstriden eller om vi skulle være med der hvor det er sjovt, nu mangler vi bare at vi tager flere point på udebane og det kan vi forsøge i de to næste ude mod Flauenskjold og Sindal.
Da der i dagens kamp var spillet ca. 35. min var vi på 5-0 i en kamp hvor HI havde meget spil i de første 25. min, men vi scorede målene. 1-0 efter 10 min ved Buus på en kontra, 2-0 efter 20. min ved Gert tæt på mål efter hjørnespark, 3-0 ved Frank på et godt langskud efter 30. min, 4-0 ved Kim efter indlæg fra Bjarne og endeling 5-0 ved Gert på hovedstød, HI havde nok meget spil i 1. halvleg men det der kom af muligheder, tog Claus sig af.
I anden halvleg scorede HI 2 gange efter 15. min og igen 3. min før tid, selv om vi havde muligheder til 4-5 mål mere, blev der ikke scoret yderligt, men alt i alt en rigtig god kamp for os og 3 dejlige point.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Lars Jensen, Thomas Andersen, Kim Hansen, Jesper Schriver, Gert Møjen, Jesper Sørensen, Thomas Frydkjær, Chr Lyng, Bjarne Svendsen, Frank Olsen, Lars Krogsgård og Casper Dalgård.
 
Lyngså - SEIF 25/4  1 - 1:
Fra sidste weekend kamp mod Gærum var der kun 5 tilbage i startopstillingen.
Henrik Ejlerskov, Claus Have og Andreas Christensen spillede årets første kamp på serie 3 og Andreas havde debut på 1. holdet. Samtidig spillede for første gang i den tid jeg kan huske far (Henrik) og sønnen (Casper) samtidigt på vores 1. hold. Man må sige at vi i SEIF har en meget bred trup til serie 3, når vi kan spille lige op med Lyngså på udebane. I kampens start havde vi to meget store chancer ved Gert og Anders, derefter overtog Lyngså spillet, men havde kun et forsøg inden for rammen, så 0-0 ved pausen var vel ok. 10 min inde i anden halvleg kom vi på 1-0 ved Thomas Andersen efter oplæg fra Gert Møjen med et fladt skud, 10 min før tid blev vi nok snydt for årets største straffespark, da Anders i frit løb mod mål blev fældet af en Lyngså spiller, den eneste der ikke så dette var dommeren, ca. 3 min før slutfløjtet blev det 1-1 efter klumpspil, uafgjort var vel nok et retfærdigt udfald af kampen. Store roser til hele holdet for en rigtig god kamp hvor især forsvaret stod godt.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Lars Jensen, Thomas Andersen, Kim Hansen, Jesper Schriver, Gert Møjen, Jesper Sørensen, Thomas Frydkjær, Chr Schriver, Henrik Ejlerskov, Kasper Ejlerskov, Claus Have og Andreas Christensen
 
 SEIF-Gærum  den 18/4  4 - 0:
Dagens kamp mod Gærum var en kamp vi sad på fra start til slut, i først halvleg havde vi flere store chancer, men trods overvagt i spil stod der 0-0 ved pausen. I starten af 2 halvleg havde Gærum et par store chancer, men efter 20 fik en Gærum spiller det gule kort og da han stod ude kom vi foran med 2-0, først på et fladt skud fra Lars Krogsgård og kort efter vippede Kim bolden over Gærums målmand fra spids vinkel, 10 min før til scorede Jesper Schriver til 3-0 og i dommerens overtil blev det 4-0 ved Gert på straffe, som blev begået med han selv. En rigtig god kamp hvor vi sad på spillet igennem hele kampen og fik fuldt fortjent sejren.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Anders Buus, Lars Jensen, Chr Lyng, Kasper Dalgård, Thomas Andersen, Kim Hansen (1), Lars Krogsgaard (1), Bjarne Svendsen, Frank Olsen, Henrik Krøgh, Jesper Schriver (1), Gert Møjen (1) og Jesper Sørensen
 
 Hj.Frem - SEIF  den 11/4  3 - 2:
 Fredag aften var vi i Hjørring, hvor vi spillede en meget lige kamp og samlet set over hele kampen havde vi nok flest chancer, men deres målmand tog flere oplagte fra vores angriber, I de første 10 min havde Frem bolden meget, men vi havde et par rigtige store chancer ved bl.a. Kim og Lars K, men ind ville bolden ikke, efter 22 min var Frem kommet i front med 3 - 0 hvoraf det sidste var en ren perle af et langskud med en afstand på 35-40 m sad bolden helt oppe i krogen uden chancer for Claus B, kort efter dette mål scorede Anders B til 1-3 fra tæt hold og 5 min senere var det Frank O med et langskud der reduserede til 2-3. I anden halvleg havde vi 3 - 4 chancer mere men Frems målmand redede i stor stil.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Anders Buus (1), Lars Jensen, Chr Lyng, Kasper Dalgård, Thomas Andersen, Kim Hansen, Lars Krogsgaard, Bjarne Svendsen, Frank Olsen (1), Kasper Ejlerskov, Jesper Schriver og Jesper Sørensen
 
 SEIF - SHI  den 5/4  2 - 2:

Lørdag den 5 april spillede serie 3 mod et af de nok bedste hold i rækken så der var lagt op til kamp på station, på trods af et stort shi pres fra start var det os der først fik scoret da Lars krogsgård brød igennem på venstre side og fik lagt bolden ind til en presset Anders Buus der ved god fight fik bolden ind til 1-0 lidt efter udlignede SHI dog til 1-1, men ca. 15 min før pause var det igen os der havde heldet da bolden efter lidt klumpspil foran shi`s mål endte ved en helt fri Kasper Dalgård der med en følt inderside bragte SEIF foran 2 - 1 den stilling holdt indtil 2 min før pausen hvor det igen var SHI`s tur til at score. Og da der ikke blev scoret tros stort pres fra gæsterne (tre skud på overlæggeren) endte kampen 2-2, så et point var i kassen!!!!

  
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Anders Buus (1), Lars Jensen, Chr Schriver, Kasper Dalgård (1), Torben Pedersen, Thomas Andersen, Kim Hansen, Lars Krogsgaard, Bjarne Svendsen, Frank Olsen, Henrik Krøgh og Jesper Sørensen
 
SEIF - FFI  den 31/3  1 - 2:  
En kamp mod FFI 3 hold. FFI var bedst i første halvleg hvor de kom på 2-0, efter et langskud og et forsvarskiks.  I anden halvleg kom vi meget bedre med hvor vi kom på 1- 2 ved Kim Hansen efter 10 min, vi havde en del spil men fik ikke scoreret mere. 
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Anders Buus, Lars Jensen, Chr Schriver, Kasper Dalgård, Torben Pedersen, Thomas Andersen, Kim Hansen, Gert Møjen, Bjarne Svendsen, Anders Krøgh og Jesper Sørensen 
 SEIF - Sindal  den 20/3  0 - 2: 
En kamp mod Sindal der har været i Serie 2 og 3 de sidste par år, havde for øvrigt Jan Sørensen som træner sidste år. Sindal var også bedst i første halvleg hvor de kom på 1-0,  i anden halvleg kom vi meget bedre med, hvor vi bl.a. havde 2 skud på overlæggeren og et par store chancer mere, men det var Sindal der kom på 2 - 0 da Lars og Thomas løb sammen, så to fra Sindal var helt frie med Claus, der ikke havde nogen chancer.
  
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Chr Lyng, Jacob Nielsen , Anders Buus, Lars Jensen, Chr Schriver, Kasper Dalgård, Torben Pedersen, Thomas Andersen, Kim Hansen, Gert Møjen, Michael Thomsen, Andreas Christensen og Bjarne Svendsen.  
 
SEIF - FFI  den 16/3 3 -0:  
FFI Ynglinge er et godt hold, de har bl.a. slået Gærum Serie 3 med 5-0, men i dag var det vores hold der sad på kampen, vi kom foran med 1-0 efter 25 min på mål af Bjarne Svendsen fra en spids vinkel. I anden halvleg havde vi nok mest spil og i de sidste 15 min scorede vi to gange ved Anders Buus.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Chr Lyng, Jacob Nielsen , Anders Buus, Lars Jensen, Chr Schriver, Henrik Ejlerskov, Torben Pedersen, Thomas Andersen, Kim Hansen og Bjarne Svendsen. 
 
 
 SEIF - SHI  den 8/3 3 -5:
SHI er et rigtigt godt hold, og er blevet forstærket siden sidste år hvor de blev nr. 3, med bl.a FFI Danmarksseriemålmand fra 2007 og et par topspillere fra HI, deres resultater er også derefter, de har bl.a. slået Tårs Serie 1 og Hj.Frm Serie 2.
Efter en første halvleg, hvor vi var godt presset kom de foran med 2-0, vi havde ikke mange muligheder, så 2 - 0 ved pausen var vel i underkanten, efter pausen kom vi meget mere med og her fik vi 3-3 på mål af Gert Møjen, Thomas Andersen (kommer fra FFI) og Bjarne Svendsen. Med 11 mål imod os i de sidste 2 kampe er det nok forsvaret vi skal have stabeliseret i de kommende kampe. 
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Jesper Sørensen, Casper Dalgaard, Anders Buus, Lars Jensen, Chr Schriver, Jesper Schriver, Kasper Ejlerskov, Torben Pedersen, Gert Møjen, Henrik Krøgh, Thomas Andersen og Bjarne Svendsen. 
Tornby - SEIF den 4/3 0 - 6:
I ugens træningskamp i Tornby tabte vi med 6-0, selv om det var en lige kamp på en knollet bane var vi tilfreds med kampen 4 af Tornbys mål blev scoret på hjørnespark, så når forsvaret igen er intakt skal det nok blive meget bedre.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Jesper Sørensen, Chr Lyng, Casper Dalgaard, Anders Buus, Andreas Christensen, Jesper Schriver, Kasper Ejlerskov, Torben Pedersen, Gert Møjen og Dennis Axelsen. 
 
SEIF - Kvissel den 24/2 5 - 0
Vores nye træner Per Knudsen fik en sejr i første kamp mod Kvissel på 5-0, Chr Schriver til 1-0 efter 10. min direkte på frispark, 2-0 Bjarne Svendsen på et langskud/lop på ca. 30 m. Gert Møjen øgede til 3-0 efter en halv time tæt under mål.
4-0 ved Bjarne Svendsen 25. min ind i anden halvleg, Bjarne Svendsen igen direkte på frispark  10. min før tid til 5-0
Alt i alt en rigtig god start af os med 5-0 over Kvissel fra Serie 4, så vi glæder os alle til Tornby på lørdag, Tornby var lige ved at rykke op i serie 2 sidste år, så denne kamp vil nok give os et reælt billede af vores styrke.
 
Følgende deltog i dagens kamp:
Claus Bødker, Thomas Frydkjær, Jesper Sørensen, Chr Lyng, Lars Jensen, Chr Schriver, Jesper Schriver, Anders Buus, Bjarne Svendsen, Kim Hansen, Gert Møjen, Torben Pedersen og Dennis Axelsen.
Strandby-Elling-Nielstrup IF Fodboldafdelingen